Zaterdag 16 & zondag 17 april

10.00-17.00 uur

 

ZIN IN DE LENTE? Het buitenleven begint op zaterdag 16 en zondag 17 april aan de Houtsestraat 30 in Balgoij (Lepona Tuinarrangeurs)! Alles wat u nodig hebt om uw tuin klaar te maken voor de eerste LENTEZON vindt u tijdens hét LEUKSTE EVENT van de regio! Bij Groen Genieten Wijchen luiden we het voorjaar FEESTELIJK in met een fantastisch gezellig weekend voor de HELE FAMILIE!

Struin over de groenmarkt met de mooiste EXCLUSIEVE (mediterrane en Italiaanse) planten en bloemen voor LEUKE PRIJZEN. BESPAAR geld, eet GEZONDER en start uw eigen MOESTUIN. Koop allerlei soorten snackgroente-plantjes, kruidenplantjes etc. en laat u informeren voor het beste RESULTAAT. Wilt u weer lekker kunnen eten van echte biologische groenten dan kunt u terecht bij een stand waar u oogstgenoot kunt worden.

Laat u inspireren door mooie, BETAALBARE en exclusieve veranda’s of tuinhuisjes en op maat gemaakte (buiten)meubelen, HANDGEMAAKTE en UNIEKE staalobjecten en accessoires. Maar ook voor veilig en makkelijk tuingereedschap en sfeervolle en energiezuinige tuinverlichting bent u hier aan het goede adres.

Innovatieve sprekers

Twee TOP HOVENIERS, een gecertificeerd boomverzorger en tuinverzorger leggen u de ins & outs uit over het onderhouden en aanleggen van een tuin. Maar hebt u specifieke vragen? Stel ze gerust. GRATIS en PERSOONLIJK advies, dat wil toch iedereen?! Ook geeft een JONGE ONDERNEMER uit het groen acte de presénce over hoe je staande blijft als starter. Na iedere presentatie wordt een leuke ATTENTIE uitgedeeld!

Demonstraties

Tussendoor zijn er DEMONSTRATIES op het gebied van inplanten, het verzorgen van uw gazon, het vullen van potten en bakken, snoeien en nog veel meer. Maak uw terras klaar voor de eerste ZONNESTRALEN! En is uw tuin de plaats om echt te RELAXEN, bekijk dan het aanbod van zwembaden en jacuzzi’s.

Culinair

En dit alles onder het genot van een kopje koffie/thee of ranja voor de kinderen, vergezeld door HEERLIJKE PROEVERIJEN van de beste hamburgers, ambachtelijk gedraaide aardappels, homemade cookies, streekkaas en andere hapjes. Vers voor u gemaakt! Kookt u graag zelf? De leukste en nieuwste kookspullen worden gepresenteerd.

Terwijl u geniet van alle prachtige producten, proeverijen en demonstraties kunnen de KINDEREN zich uitleven in de zandberg op zoek naar de schat of bij de CREATIEVE WORKSHOPS van Lieks Atelier. Ook aan jonge moeders is gedacht. Neem een kijkje bij het groene kinderdagverblijf voor het BUITENLEVEN en persoonlijke verzorging. Op het kinderdagverblijf zelf zijn ook minidieren te vinden.

Verrassing

Tijdens het groenste weekend van het jaar zullen jonge ondernemer Wilco en erkend boomspecialist Jorn samen met enkele kinderen een VERRASSING uit de verrassingsboom en de basisschool met het leukste groen-idee uitkiezen! Maar dat is nog niet alles, want we verloten ook twee LEUKE PRIJZEN onder alle bezoekers!

En dit alles omlijst met een fantastisch presentatieduo en leuke MUZIEK.

Kortom, aan alles is gedacht om er een supersonische, creatieve en gezellig groen weekend van te maken. Kom groen genieten!

 


Volg ons ook op Facebook (https://www.facebook.com/leponatuinarrangeurs/)

Bekijk hier de standhouders (http://www.lepona.nl/lepona-tuinarrangeurs/groen-genieten-2016/partners-groen-genieten-wijchen-2016/)

Website: (http://www.lepona.nl/lepona-tuinarrangeurs/groen-genieten-2016/)

En wil je op de hoogte blijven? Stuur even een e-mail naar groengenieten@lepona.nl.