Hoogeveen – Op vrijdag 13 september 2013 zal in Hoogeveen de tweede GardenExperience worden gehouden. ‘Een ongelukkige dag om te werken, een gelukkige dag om te leren!’, aldus Jelle Westra, initiator van GardenExperience en directeur van TuinKeur. Hij vervolgt: ‘We zijn overdonderd met complimenten na de eerste GardenExperience vorig jaar en willen dit succes graag voortzetten. We concentreren ons ook deze keer op het creatief ondernemen en innoveren in de groene sector. Het thema van GardenExperience 2013 is: Focus is winst!’

Sprekers Annemarie van Gaal en Erben Wennemars
GardenExperience zal uit twee delen bestaan op vrijdag 13 september: een plenair gedeelte in de ochtend en ‘s middags zijn er verschillende workshops te volgen. Tijdens het plenaire gedeelte zullen zakenvrouw Annemarie van Gaal en voormalig schaatser Erben Wennemars ieder hun licht laten schijnen op succesvol ondernemen en innoveren.
Annemarie van Gaal is bekend van televisieprogramma’s zoals ‘Een dubbeltje op zijn kant’ en ‘Dragon’s den’ waar ze met haar kritische blik en ervaring mensen adviseert. In 2009 bracht ze haar boek ‘Succes’ uit waarin ze schrijft over het ontplooien van eigen initiatief.
Erben Wennemars is een zeer succesvol schaatser. Met zijn nuchtere kijk op zaken, discipline en keihard doorzettingsvermogen zal hij de bezoeker van GardenExperience waardevol kunnen adviseren over creatief ondernemen en innoveren.

Naast deze twee bekende sprekers zullen ook andere prominente ondernemers aanwezig zijn op GardenExperience. Deze worden bekend gemaakt in de aanloop naar GardenExperience.

Groene vingers met groene hersenen
Groen doen is niet altijd groen denken! GardenExperience is een ondernemerscongres dat zich richt op ondernemers in de groene sector die graag een stapje harder lopen dan de rest. Ondernemers die beseffen dat alleen groene vingers niet genoeg zijn voor een succesvol bedrijf. Met ervaren sprekers in de ochtend en uitdagende workshops in de middag wil
GardenExperience bijdragen aan succesvoller ondernemen en creatief innoveren in de groene sector.

Inschrijven
Meer weten? Kijk op de website van GardenExperience of volg het evenement op Twitter. Kaarten voor GardenExperience 2013 (t.w.v. € 75,-) zijn gratis beschikbaar via TuinKeur, info@tuinkeur.nl, of één van de sponsoren. Registreren kan vanaf nu op www.gardenexperience.nl.