Heb je met het gure winterweer eindelijk wat tijd over? Dan is het ideale moment aangebroken om eens de bedrijfswebsite onder de loep te nemen. Staan er mooie eyecatchers online van recente projecten of kunnen jouw voorbeeldtuinen wel een frisse wind gebruiken? De website is jouw visitekaartje; de perfecte plek om potentiële klanten direct te laten zien wat jij in huis hebt qua ontwerpstijl en sfeerbeleving. Onderscheid jezelf van de concurrentie met professionele fotografie en laat jouw tuinen van het beeldscherm spetteren.

Is het inderdaad tijd voor vernieuwing, maak dan nu alvast een inventarisatielijstje van alle representatieve tuinen die je afgelopen jaar hebt ontworpen. Zet daar vervolgens bij wanneer jij verwacht dat deze tuinen op hun mooist zijn. Op die manier maak je eenvoudig een planning om een fotograaf op pad te sturen. Om reiskosten van de fotograaf te besparen is het handig om projecten die vlak bij elkaar liggen op één dag te bundelen. Heb je zelf weinig tijd? Bespreek dan vooraf met de fotograaf wat je precies wil laten fotograferen in een tuin. Je hoeft dan niet per sé mee naar elk project en de fotograaf kan rustig zijn/haar eigen gang gaan.

Voor BuitenBuiten Hoveniers heb ik drie tuinen gefotografeerd in Waddinxveen. Bijzonder is dat de drie projecten naast elkaar liggen en er zijn nauwelijks schuttingen gebruikt waardoor de tuinen in elkaar over lijken te lopen. Onderstaande foto’s zijn gemaakt in de middelste tuin. In het ontwerp zijn de strakke lijnen van de vijver en tegels gecombineerd met weelderige bloem- en plantenborders. Zie mijn website voor meer foto’s van de tuinen in Waddinxveen.

CP_20140714_0001_e CP_20140714_0003_e CP_20140714_0027_e CP_20140606_0250_e

Weet jij al welke tuinen je aankomend jaar wil laten fotograferen? Neem dan nu alvast contact op en ontvang 10% korting op de eerste gefotografeerde tuin! Deze actie is geldig t/m 28 februari 2015.

caroline_piek_photagraphy

Meer informatie zie: www.carolinepiek.nl

linkedin