be holy, stay green!

Groen, dat kennen we wel in Boskoop! Een groen festival, dat ontbrak nog. Reden genoeg voor Plantarium Boskoop om een doos groene confetti open te trekken en jongeren dansend, proevend en op een vernieuwende manier kennis te laten maken met groen.  Op vrijdag 25 augustus gaan de deuren van deze groene oase open in Boskoop/Hazerswoude tijdens het Holygreen Festival. Holygreen it is!

Holygreen Festival voor en door jongeren

Groen wordt steeds populairder onder jongeren en festivals zijn al helemaal niet meer weg te denken uit de zomerplanning. Klinkt als een ideale combinatie! Holy Green is het eigenwijze en tikkeltje rebelse broertje van het Plantarium. We denken hetzelfde en willen hetzelfde bereiken, maar doen dat net op een andere manier. Iedereen laten zien hoe leuk groen is! De Holy Greeners, ook wel de organisatie genoemd, zijn een club jongeren die allen op een eigen manier verbonden zijn met groen. Het enthousiasme wat zij voelen, willen ze graag overbrengen.

To do tijdens het Holygreen Festival

De line-up is bekend en is een swingende combinatie van Latin, Urban en House. De DJ’s die tijdens dit festival de groene stage zullen beklimmen zijn o.a.; Freddy Moreira, D-Rashid, Boomistics en DJ Laurenzo. Naast een avond vol te gekke DJ’s zal de nadruk liggen op een groene beleving. Denk hierbij aan leuke activiteiten, groene culinaire hoogstandjes en een groene kroeg.

Holygreen Festival be holy, stay green!

Tickets

Het festivalterrein wordt opgebouwd tussen de hallen van het Plantarium en GROEN-direkt in Boskoop-Hazerswoude en vindt plaat op vrijdag 25 augustus. De deuren gaan open om 17.00 uur en zullen om 23.30 weer sluiten. Dit wil je niet missen, dus wees er snel bij. Scoor je tickets op www.holygreen.nl

Be Holy, Stay Green!