De nieuwe helmset STIHL ADVANCE in een modern en exclusief design

Zowel de professionele bosarbeider als de veeleisende particuliere gebruiker gaan voortaan veilig aan het werk met de innovatieve helmset ADVANCE X-Vent.

Voor de professionele bosarbeiders en veeleisende particuliere gebruikers ontwierp STIHL de kwalitatieve hoofdbescherming ADVANCE X-Vent.

Deze helmset heeft een modern en exclusief design, en valt op door de uitstekende gehoorbescherming (SNR 29) en het vizier in een metaalraster, dat veel licht doorlaat, en dat aan EN 1731 voldoet. Voor de gebruiker betekent dit een beter zicht en dus ook meer veiligheid.

Hoogstaande hoofdbescherming: de nieuwe helmset STIHL ADVANCE in een modern en exclusief design

De talrijke reflecterende kleefstroken op de helm verhogen bovendien nog de passieve veiligheid. Dankzij het lage totaalgewicht en het optimale evenwicht is de helmset comfortabel om te dragen. Met de praktische ratelsluiting pas je de hoofdband aan, zelfs wanneer je de helm draagt. Het verbeterde ventilatiesysteem voert de warmte af. De nieuwe hoofdbeschermingsset beschikt eveneens optioneel over een nekbescherming tegen regen en vuil.