TILBURG – Glenn Smolders uit Tilburg is donderdagavond verkozen tot ‘Werkspot Vakman van het Jaar’. De hovenier wint met de prijs een spiksplinternieuwe Volkswagen bedrijfswagen. Als derde in deze landelijke wedstrijd eindigde Wim Roovers van het gelijknamige timmer- en montagebedrijf in Alphen

“Ik ben zo trots op deze prijs. De concurrentie was sterk. Hard werken en ondernemerschap wordt beloond”, reageerde Smolders na de uitreiking.

Eigen bedrijf
Smolders heeft zijn eigen hoveniersbedrijf in Tilburg en is gespecialiseerd in tuinaanleg, tuinontwerp en tuinonderhoud. Het is de zesde keer dat de prijsuitreiking plaatsvindt.

Volgens de jury van Zelfstandigen Bouw excelleerde Smolders door zich met ‘zijn vakmanschap, service en totaalaanbod van diensten volledig in het teken te stellen van de klant’. De Tilburger laat vijfentwintig andere vakmannen achter zich. Spartak Bakdian uit Rijswijk, gespecialiseerd in het waterdicht maken van kelders, werd tweede.

Driehonderd aanmeldingen
De uitreiking Vakman van het Jaar is een initiatief van Werkspot.nl, de marktplaats voor alle klussen in en om het huis, om vakmannen op bijzondere wijze in het zonnetje te zetten. Bijna 300 vakmannen uit verschillende categorie├źn meldden zich aan.

logo_header

Bron: Omroep Brabant