De Tilburgse hovenier Glenn Smolders is de gelukkige winnaar van een nieuwe Volkswagen Caddy. Dit was de hoofdprijs van de door Werkspot.nl gehouden verkiezing ‘Vakman van het jaar 2014’. Jeroen Pécasse, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens en jurylid, heeft de rijk uitgeruste Caddy aan Smolders uitgereikt. Dat was op een speciale verkiezingsavond die 6 februari werd gehouden tijdens de VSK-beurs voor verwarmings-, sanitair- en klimaatbeheersingsspecialisten in de Jaarbeurs Utrecht.

Volgens de vakjury excelleert Smolders door zich met ‘zijn vakmanschap, service en totaalaanbod van diensten volledig in het teken van de klant te stellen.’ De Tilburger laat vijfentwintig andere genomineerde vakmannen achter zich. Smolders: ‘Vijf jaar geleden ben ik als zelfstandige begonnen. Inmiddels zijn we met ons vijven: vier man in de tuinen en een op kantoor. Vooral de afgelopen anderhalf jaar is het hard gegaan. Door flinke uitbouw van onze online marketing, met gebruikmaking van webshops, is de omzet vertwintigvoudigd. De investeringen halen we er dubbel en dwars uit. Het is het bewijs dat je als ZZP’er niet moet opgeven. Dat er best werk genoeg is te vinden, maar je moet zorgen dat je online vindbaar bent.’

De verkiezing ‘Vakman van het Jaar’ is in 2008 ontstaan als een platform dat kwaliteit, vakmanschap en professionele vakmannen in de schijnwerpers zet. In de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in de branche.

De ‘Vakman van het Jaar 2014’ gaat met een splinternieuwe Volkswagen Caddy naar huis. De auto is voorzien van een uitgebreide uitrusting met onder meer Climatic-airconditioning, elektrisch bedienbare zijruiten, een automatisch dimmende binnenspiegel, cruisecontrol, parkeerhulp achter en een licht- en regensensor. Het is kortom een vakman-waardige uitvoering. Een Volkswagen bedrijfswagen die een hard werkende winnaar past.

Bron: Auto.blog.nl / 17022014

20141702_autoblog