De week van 21 september tot en met 26 september staat in het teken van ‘ Hovenier Helpt’: hét initiatief van dit najaar om de hovenier in Nederland in de spotlights te zetten.

Een samenleving betekent samen leven. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Groen en natuur zijn belangrijk. Hovenier Helpt combineert het vakmanschap van de hovenier met het helpen van andere mensen.

Hovenier Helpt: profiteer ook mee in eigen regio!
Hoveniers kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief. Deelnemende hoveniers worden actief door de organisatie ondersteund.

Wat kunnen deelnemende hoveniers verwachten?
Om het initiatief in iedere regio tot een succes te maken zijn er voor deelnemende hoveniers op maat gemaakte persberichten gratis beschikbaar (bijvoorbeeld voor de regionale krant). Daarnaast worden deelnemers voorzien van gratis berichten voor Facebook. Om bovenstaande acties extra kracht bij te zetten is een promotiepakket beschikbaar tegen kostprijs. Het pakket bestaat uit 50 flyers, 5 stickers en 2 posters: inclusief verzendkosten € 7,42.

Helpt u mee? 
Als hovenier kunt u een bijdrage leveren aan dit goede doel. Voor meer informatie neemt u contact op met de organisatie via 0528 – 331678 of info@hovenierhelpt.nl.

Meer informatie is te vinden op: www.hovenierhelpt.nl.