Ondernemen is een spel. Durft u met uw idee de spelregels te veranderen? Wordt uw droom de nieuwe standaard voor ontwikkelingen in de hoveniersbranche?

HovenierIdee 2014 stimuleert innovatie
Met HovenierIdee 2014 willen wij de ondernemersgeest van hoveniers op scherp zetten. Loopt u al jarenlang rond met een droom of uniek idee? Meld u aan en maak kans op de ondernemersprijs 2014 en een prijs van 750 euro. Hovenierszaken wil met HovenierIdee 2014 nieuwe ontwikkelingen stimuleren in de hovenierssector.

Strijd leidt tot creativiteit
HovenierIdee 2014 wil het beste marketing-idee uit de groene sector zoeken en vinden. Als hovenier strijdt u tegen andere hoveniers om het beste plan, meest vooruitstrevende actie of meest geniale ingeving.

Innovatie in de groensector
Theo Clevering is initiator van HovenierIdee 2014:  ‘We willen de ondernemende hoveniers uit de groene sector mobiliseren en stimuleren om met elkaar innovatie in de groene sector te bevorderen. Door positieve competitie willen we het meest creatieve en succesvolle HovenierIdee van 2014 naar boven halen’. De winnaar ontvangt voor zijn inzet de ondernemersprijs 2014 en een prijs van 750 euro. De hoveniersbranche krijgt dankzij deze competitie een nieuwe inspiratiebron voor creatief ondernemen.

Meedoen is gratis
Deelname aan HovenierIdee 2014 is gratis. Vanaf 1 januari 2014 kunt u zich inschrijven. De inschrijfperiode sluit op 31 maart 2014. Aanmelden kan via www.hovenieridee.nl. Het maximale aantal deelnemers is beperkt, meld u dus snel aan!

De beoordeling van HovenierIdee 2014 zal door een professionele jury plaatsvinden. De uitreiking voor het beste HovenierIdee 2014 zal plaatsvinden op de GardenExperience 12 september 2014.

Ondernemen is een spel, speelt u mee?

logo_hovenieridee