De presentatie / beurs “Kijk op de Zomer” van Floralis Boskoop, gehouden op 6 tot en met 8 mei trok belangstelling van zowel hoveniers als tuincentra. Tijdens de eerste presentatiedag startte ook de uitverkoop van producten uit het volle grond gedeelte van de Cash & Carry.

Presentatie coniferen

De vaste planten tribune en de exclusieve coniferen inspireerde niet alleen hoveniers en tuincentra die de presentatiedagen bezochten tot aankopen, maar ook bezoekers van de Webshop. Interesse was er ook voor de presentatievakken met Canna en Lavendel en voor de uitverkoop van de volle grond producten.

Hoveniers blijven gestaag boomkwekerijproducten inkopen via de Cash & Carry van Floralis Boskoop, niet alleen tijdens de presentatiedagen maar al sinds de start van het vroege voorjaar. Tuincentra daarentegen zijn nog steeds voorzichtig. Bedrijven die zich alleen kwamen oriënteren tijdens de presentatiedagen, lieten zich echter toch verleiden tot het aankopen van producten, “Wij liepen gewoon even binnen en zijn verbaasd over het uitgebreide assortiment boomkwekerijproducten”, aldus één van de bezoekers van de presentatiedagen.

Presentatie Canna

De eerstvolgende presentatie georganiseerd door Floralis Boskoop is “Kijk op de Zomer” van 3 tot en met 6 juni. Tijdens deze presentatie is er extra aandacht voor Hydrangea, rozen en andere bloeiende producten. Hoveniers en tuincentra kunnen daarnaast weer terecht voor het complete assortiment boomkwekerijproducten.

Inkopen op de Cash en Carry

Meer informatie: www.floralisboskoop.nl

Presentatie coniferen2