Tuin en Landschap gaat tijdens Plantarium in augustus een speciale attractie organiseren. Het draagt de titel ‘Tuin en Landschap Experience’ en hoveniersbedrijven worden uitgenodigd hun medewerking te verlenen.

De ‘Tuin en Landschap Experience’ is te bezoeken op Plantarium dat van 24 t/m 27 augustus plaatsvindt in Boskoop. De attractie omvat een verzameling van zeven belevingsruimten rond het thema Klimaatbestendige ruimte, geïnspireerd door het boek De Koning van Katoren van Jan Terlouw.

Hoveniers gezocht
Onder begeleiding van Michel Lafaille van het Ontwerpinstituut hebben zeven tuinontwerpers zich gebogen over het project. Inmiddels zijn vijf hoveniers bereid gevonden één van de ‘kabinetten’ uit de ‘Tuin en Landschap Experience’ te bouwen. Dat betekent dat er nog ruimte is voor twee enthousiaste hoveniersbedrijven die bereid zijn medewerking te verlenen aan dit project, en te delen in de communicatie-initiatieven rondom dit evenement.

Plantarium
Plantarium is een internationale vakbeurs voor planten en heesters. Vorig jaar trok de beurs ruim 17.000 bezoekers trok, waaronder zo’n 6.000 particulieren die alleen op de zaterdag toegang hebben tot de beurs. „Maar het gaat niet alleen om de bezoekers die naar de beurs komen,” aldus Emile Blomme, directeur van Hortipoint, de uitgeverij van Tuin en Landschap. „We bereiken een veelvoud van dit aantal via de communicatiemiddelen die we inzetten.” Naast de vakbladen Tuin en Landschap en De Boomkwekerij, zijn dat de nieuwsbrieven, en de social media waarop de redacties actief zijn: Facebook, Twitter en LinkedIn.

Bent u geïnteresseerd om medewerking te verlenen aan dit evenement? Neem dan contact op met projectmanager Yolanda Formanoy via yformanoy@yahoo.com of via 06-534 589 50.

Hoveniers gezocht voor Tuin en Landschap Experience

Bron: Tuin & Landschap