Kijk op de Lente, de eerste in de reeks van Floralis Boskoop presentatiedagen, gehouden van 8 tot en met 10 april, waarin de hoveniers centraal stond, is vooral de eerste dag goed bezocht.

Tijdens deze dagen konden hoveniers bij Floralis Boskoop niet alleen terecht voor het inkopen van het standaard assortiment boomkwekerijproducten, maar kregen ze ook advies over Kant & Klaar hagen en konden zij zich laten inspireren door de presentatie van solitairplanten, tuinorchideeën en bodembedekkers.

Hoveniers volop in beweging

Vooral de regenachtige dinsdag werd druk bezocht door hoveniers om buitenplanten in te kopen en deze nog dezelfde week in projecten aan te kunnen planten. “Door het vroege voorjaar en de aangename temperaturen willen consumenten allemaal tegelijk profiteren van een mooi aangelegde tuin en moet deze startklaar worden opgeleverd”, aldus één van de bezoekende hoveniers.

De volgende in de reeks van presentaties en beurzen georganiseerd door Floralis Boskoop is “Kijk op de voorzomer” van 6 tot en met 8 mei. Ook deze presentatie richt zich op de hovenierssector en op tuincentra. Naast het complete assortiment boomkwekerijproducten staan vaste planten en coniferen centraal tijdens ‘Kijk op de Voorzomer’.

Hoveniers volop in beweging

Meer informatie: www.floralisboskoop.nl