Achtertuintje

Hoveniersbedrijf Kers steunt Hovenier Helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Hoveniersbedrijf Kers steunt Hovenier Helpt: voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Projectomschrijving

Wat zou het fijn zijn als het achtertuintje van mijn dochter wat opgeknapt kan worden. Mijn dochter woont hier 7 jaar omdat ze door een dwarslaesie in een rolstoel terecht kwam. Mijn man en ik proberen het af en toe wat bij te houden maar dat lukt ons helaas niet echt. Het gaat met name om het snoeien van de klimop. Die klimop is zich ook achter het schuurtje gaan ontwikkelen. Ook de border met wat struikjes kan aandacht gebruiken. Het is niet meer echt duidelijk wat nu wat is en wat er kan blijven staan. We zouden erg blij zijn met wat hulp voor haar zodat ze toch weer van haar tuintje kan genieten.

Hovenierhelpt-GildeGroen-Zeewpolde-2017 Hovenierhelpt-GildeGroen-Zeewpolde-2017 Hovenierhelpt-GildeGroen-Zeewpolde-2017

Uitvoering project Hovenier Helpt door Hoveniersbedrijf Kers

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt.

 

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt.

Logo Hovenier Helpt