Hoveniersbedrijf Living-Garden uit Vlaardingen is 1 van de 6 genomineerde voor leerbedrijf van het jaar. Deze landelijke verkiezing die georganiseerd wordt door Aequor vindt jaarlijks plaats onder de leerbedrijven die werkzaam zijn in de voedsel, natuur en leefomgeving. Uit de hovenierssector is Living Garden de enig genomineerde van dit jaar.

Van de ruim 120 voorgeselecteerde bedrijven zijn er door de jury uiteindelijk 6 bedrijven genomineerd die door zijn naar de laatste ronde.

Naast het getoonde vakmanschap en de uitgebreide vakkennis wat zich onder meer uit in de aangelegde en onderhouden tuinen, is Living-Garden ook gecertificeerd Tuinkeur en VHG lid.

De grote betrokkenheid bij school, het meedenken met zowel de school als met de leerdoelen van de stagiairs en de passie voor het overbrengen van het vak aan leerlingen waren de belangrijkste punten die de doorslag gaven voor de nominatie.

De laatste jaren zijn er door een aantal hoveniersbedrijven waaronder Living-Garden veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van de vakopleiding van hoveniers. Een goede samenwerking met MBO OUTDOOR (Groen) opleiding van Lentiz Maasland is dan ook cruciaal gebleken

De afgelopen zomer is er naast een bedrijfsfilm ook een bezoek gebracht door de vakjury waarna op 7 november de grote finaledag plaats zal vinden. Zoals u zult begrijpen vinden wij deze nominatie / finaleplaats al een hele eer!!! bekijk ook de film die inmiddels op YOUTUBE is geplaatst: