Onkruid!

Hoveniersbedrijf Satter steunt Hovenier Helpt : wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Hoveniersbedrijf Satter voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

Projectomschrijving

Ik werk via de thuiszorg bij meneer en mevrouw. Meneer ligt al drie maanden alleen nog maar op bed omdat hij terminale kanker heeft en kan niet meer staan. Zijn bed staat in de huiskamer en hij kijkt alleen uit naar de voortuin. Meneer is 79 en heeft nog maar heel kort te leven. Mevrouw  is 76 en de tuin is haar lust en haar leven. Ze kan sinds een aantal jaren zelf niet veel meer omdat ze twee verbrijzelde schouders heeft en ook nog amper kan bukken dus in de tuin werken gaat absoluut niet meer. De voortuin is denk ik 20 m2 maar er staat vreselijk veel onkruid in, vooral ook zevenblad. Mevrouw krijgt wel eens hulp maar dan zijn het mensen die niet weten wat onkruid is en wat juist moet blijven staan. Dat maakt haar verdrietig want ze verzameld allemaal zeldzame planten. Het zou zo fijn zijn als deze fantastisch lieve mensen geholpen zouden worden. Mevrouw heeft op Koningsdag een lintje gekregen omdat ze vrijwilligerswerk heeft gedaan dus het zou prachtig zijn als iemand nu zoiets voor haar zou willen doen.

Hovenierhelpt-Satter-Nijkerk-2017 Hovenierhelpt-Satter-Nijkerk-2017 Hovenierhelpt-Satter-Nijkerk-2017 Hovenierhelpt-Satter-Nijkerk-2017

Uitvoering project Hovenier Helpt door Hoveniersbedrijf Satter

Onderstaand enkele foto’s en een video impressie van de uitvoering van het project Hovenier Helpt.

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Hovenier Helpt.

Logo Hovenier Helpt