Hovenierszaken is in een nieuw jasje gestoken door middel van een nieuwe huisstijl. Naast de huisstijl, inclusief nieuw logo, is de indeling van de website eveneens onder handen genomen. Deze wijzigingen hadden tot doel om de website nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken.

Aanleiding

Sinds dit jaar ben ik, Ryan Hadders, binnen ons bedrijf eindverantwoordelijk voor Hovenierszaken. Na analyse van de website en onderzoek naar de wensen en behoeften van de bezoekers is het raamwerk van een nieuwe website opgezet. Het bestaande plan tot het maken van een vernieuwde website is hiermee verder vormgegeven. Resultaat is een nieuwe, eigentijdse website waar de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nieuwswebsites tevens zijn meegenomen.

Nieuws

Buiten de nieuwe huisstijl gaan wij het nieuws binnen de branche meer verspreiden over de week, ook gaan we voor de bezoekers bijhouden welk nieuws onze bezoekers graag lezen en hier op inspelen.

Mobielvriendelijk

Tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website is er gedacht aan de gebruiker van deze tijd. Zo zien wij een hoge stijging in het gebruik van de website door mobiele gebruikers. De nieuwe stijl is volledig geoptimaliseerd voor tablets en telefoons zodat ook op deze apparaten de website makkelijk en snel is te benaderen.

Ontwerp

Het nieuwe ontwerp van de website heeft als doel om zoveel mogelijk informatie over te brengen op de meest overzichtelijke manier die we konden vinden. Zo kwamen we op het idee om tegels naast en onder elkaar te gebruiken zodat al het laatste nieuws in een simpel overzicht terug is te vinden.

Advertenties

Natuurlijk is het in het nieuwe ontwerp nog steeds mogelijk om te adverteren, zo hebben we een banner mogelijkheid bovenin de website. Ook hebben we aan de zijkant mogelijkheden voor kleinere banners. Daaronder bevinden zich nog een aantal advertenties en onderin bevinden zich de tekstlinks in een lichtkrant en wanneer naar beneden wordt gescrold zijn deze in categorie├źn te vinden.

Ontwikkeling

De website wordt constant door ontwikkeld omdat we willen dat de website optimaal blijft presteren. Voor tips en idee├źn staan wij altijd open, bel of e-mail gerust!

Met vriendelijke groet,
Ryan Hadders