Om de gezonde groei van de merken Husqvarna, Gardena & McCulloch te waarborgen in toekomst heeft de Husqvarna Groep haar Benelux organisatie versterkt.

Yves de Lille / Commercial & sales manager Retail Divisie België
Op 01 juni 2013 is Yves de Lille gestart en zal hij de dagelijkse leiding geven aan het Retail team in België. Yves is geen onbekende in de Retail branche en heeft een ruime ervaring opgedaan bij Massive verlichting en bij Van Marcke sanitair.

Geert Maes / Manager Back-office België
De interne en aansluitende externe Back-office processen worden aangestuurd door Geert Maes die op 01 augustus jl. gestart is in Zaventem. Geert zijn vakkennis en ervaring sluiten naadloos aan bij de wensen van de klant en de Husqvarna Groep.

Davy Vanderlinden / Medewerker Back-office België
Om klantgerichter en sterker operationeel te kunnen opereren heeft Davy Vanderlinden het team in België versterkt. Davy heeft een soortgelijke functie ingevuld bij KIA & SsangYong in de automobielindustrie. Tevens heeft Davy veel ervaring gedaan op het gebied van dealer ondersteuning (remote solutions & support).

Rob van der Meij de Bie / Manager E-commerce Benelux
De komende twee jaar zal een integrale E-commerce strategie worden ingevoerd. Daarnaast staat de implementatie van een geavanceerd CRM systeem centraal in de Benelux markt. Rob heeft naast zijn marketing & e-commerce ervaring de afgelopen jaren veel praktische marktkennis opgedaan in de professionele Bos Tuin & Park markt. Rob is op 02 september jl. gestart.

Rob Plönes / Accountmanager Husqvarna Construction Products Nederland
Op het moment dat de markt in de professionele bouw en industrie begint aan te trekken hebben we het diamant team versterkt met Rob Plönes. Deze markt is voor Rob bekend terrein gezien zijn ervaring in bevestigingsmaterialen en professioneel hang en sluit werk. Vanuit zijn functie gaat hij ook de dealer markt ondersteunen in Nederland op het gebied van motordoorslijpers / power-cutters.

“Persoonlijk ben ik enthousiast aangaande de groei, marge en organisatieontwikkelingen die we doormaken in de Benelux markt met de merken Husqvarna, Gardena & McCulloch. Om het Excellence People & Performance programma (EPP) sterker te kunnen verankeren in onze organisatie hebben we deze investeringen voor de toekomst gedaan”: aldus Managing Director Kees van Opdorp.

Contactpersoon:
Iris Strijd, e-mail iris.strijd@husqvarnagroup.com, telefoon 036-521 00 35