Grasmaaien op accu

Husqvarna introduceert zijn eerste loopmaaier met een accu: de LC 141Li. De grasmaaier is zo ontworpen dat hij ook op oneffen gazons haast geluidloos perfecte resultaten levert. En de buren en huisgenoten hebben er geen geluidsoverlast meer van. Met één volle accu kun je een gazon van ongeveer 450 m2 maaien. Behalve de LC 141Li presenteert Husqvarna ook een nieuwe serie benzinemaaiers.

Husqvarna introduceert muisstille accumaaier Grasmaaien op accu

Accumaaier

De nieuwe Husqvarna LC 141Li doet zijn werk muisstil en zonder snoer, brandstof of schadelijke uitlaatgassen. Als de accu leeg raakt, gaat de LC 141Li niet langzamer rijden of minder goed maaien. Ook niet wanneer hij door dikkere en grovere stukken gras gestuurd wordt. Sterker nog, op die plekken geeft de LC 141Li juist meer power om topprestaties te leveren. Het bedieningspaneel met aan- en uitknop is tevens voorzien van een accu-indicator. Je ziet dus direct hoe vol de accu nog is. De grasmaaier LC 141Li biedt maximaal comfort voor de gebruiker. Dankzij de verstelbare hendel stuur je de maaier soepel over het gazon in elke gewenste richting. De LC 141Li heeft een maaibreedte van 41 cm en de maairesten worden direct verzameld in de opvangbak. Dat scheelt gras harken achteraf. Met één handeling stel je de maaihoogte (van 2,5 tot 7 cm) eenvoudig in. Je hebt daarbij geen gereedschap nodig. De accu is binnen 45 minuten weer volledig opgeladen.

Husqvarna introduceert muisstille accumaaier Grasmaaien op accu

Benzinemaaiers

In het voorjaar van 2016 introduceert Husqvarna tevens een nieuwe range lichtgewicht benzinemaaiers voor kleine, middelgrote en grote gazons. Ze leveren topprestaties op elk type gazon en door hun lichte gewicht en ergonomisch ontwerp bieden de motormaaiers veel comfort aan de gebruiker.


De accumaaier Husqvarna LC 141LI is verkrijgbaar voor € 469 (excl. accu en lader).

De nieuwe benzinemaaiers van Husqvarna zijn verkrijgbaar vanaf € 329.

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.husqvarna.nl.