in-lite Learning Centerin-lite Learning Center

Bij in-lite willen we graag dat iedere tuinprofessional, hovenier, architect of dealer succesvol is met buitenverlichting. Om dat doel te ondersteunen, heeft in-lite haar ‘in-lite Learning Center’gelanceerd. Een nieuwe online en interactieve omgeving voor alles wat een tuinprofessional altijd al wilde weten over het ontwerp, de aanleg en inspiratie voor buitenverlichting.

Buitenverlichting aanleggen is niet moeilijk. In de dagelijkse praktijk echter kan het soms een uitdaging zijn om tuinelementen mooi te verlichten ,de kabel op de juiste manier te leggen en zelf je gaten voor grondspots te boren. Bij in-lite is dit al zo´n 15 de dagelijkse praktijk dat willen we nu graag met iedere tuinprofessional delen in het ‘in-lite Learning Center’.

Het in-lite Learning Center is een verzameling van video’s en documentatie over buitenverlichting. Alles wat een tuinprofessional ooit nodig kan hebben voor de inspiratie voor, ontwerp en de aanleg van buitenverlichting, is te vinden in het in-lite Learning Center. In-lite zal regelmatig documentatie toe gaan voegen aan het Learning Center.

Wat staat er in het in-lite Learning Center?

  • Tips en manieren om een tuin met verlichting te We laten zien hoe je een goed lichtplan en kabelplan maakt.
  • Alle mogelijke tips en trucs met betrekking tot de aanleg van buitenverlichting. Een goed aangelegd systeem zorgt voor een goede werking van het systeem.
  • Vele inspirerende foto’s van toegepaste buitenverlichting, doorzoekbaar op toepassingsgebied, type armatuur en verwerking. Schuttingen, paden, terrassen, in de afgelopen jaren hebben wij al zoveel tuinelementen verlicht dat we dit graag met de tuinprofessional delen.

in-lite Learning Center

Omdat we beseffen dat iedere tuinprofessional/hovenier vaak onderweg is, hebben we het in-lite Learning Center ook ´mobiel´ gemaakt. Dat betekent dat alle video´s, teksten en afbeeldingen die op het in-lite Learning Center staan, mobiel net zo makkelijk te bekijken zijn als op een laptop of PC.

www.in-lite.nl/learning

We horen graag feedback op het in-lite Learning Center. Ook als u onderwerpen mist, dan horen we het graag! Stuur dan gerust een email naar info@in-lite.nl.