MBI en in-lite slaan de handen ineen

Met GeoCeramica® van MBI kiest u voor kwalitatieve, onderhoudsvrije en eenvoudig aan te leggen keramische bestrating. Voeg daar geïntegreerde verlichting van in-lite aan toe en u kunt dag en nacht van uw tuin en sierbestrating genieten. Nu is deze bestrating ook in-lite Ready.

Vanaf februari 2018 zijn de GeoCeramica® tegels verkrijgbaar met voorgeboorde in-lite uitsparing.

Geïntegreerde verlichting geeft een luxueuzere uitstraling dan normale grondspots. Wilde u altijd al zo’n prachtig en strak verlichtingspad? Hiermee heeft u hoge kwaliteit verlichting, altijd perfect in lijn! Ideaal voor particulieren, architecten en hoveniers!

Wel zo gemakkelijk in-lite Ready

Perfecte uitsparingen maken in keramiek is nog niet zo makkelijk als het lijkt. En dankzij dit nieuwe samenwerkingsverband van MBI met in-lite hoeft u niet langer te investeren in een boormachine met statief! Ook handig voor de doe-het-zelver!

In-lite maakt buiten bijzonder

In-lite ontwerpt en verkoopt al sinds 2001 toonaangevende LED laagspanningsverlichting voor in uw tuin. De oorsprong van in-lite ligt bij armaturen die verwerkt kunnen worden in sierbestrating van onder andere terrassen en opritten.

  • Vanaf februari 2018 verkrijgbaar bij alle MBI Dealers
  • De uitsparing kan in 2 diameters geleverd worden: Ø22mm en Ø60mm
  • Verwachte adviesprijs € 12,50 incl. BTW per uitsparing

Bekijk de uitsparingen

Bron: MBI Steenmeesters

MBI - steunt het project Hovenier Helpt