Inkoopgilde is een jonge en dynamische inkooporganisatie voor de groene sector. Een organisatie zoals die in veel branches al decennialang gemeengoed is. Door de bundeling van krachten zijn er voor de bij Inkoopgilde aangesloten leden (hoveniers en kwekers) en leveranciers op tal van gebieden aantrekkelijk voordelen te halen.

Binnen het totale en gevarieerde spectrum van de groene sector maakt Inkoopgilde afspraken met gerenommeerde leveranciers. Leden krijgen daardoor korting op talrijke producten en diensten. Door nadrukkelijk met landelijke én regionale leveranciers in zee te gaan, hebben de leden van Inkoopgilde altijd een aanbieder in de buurt.

Naast Inkoopvoordeel biedt Inkoopgilde meer. Nederland telt zo’n 7200 hoveniers. Hoe daaruit als consument precies de juiste hovenier geselecteerd voor een specifieke klus? Hoveniersgilde.com is een site waar consumenten een offerte kunnen opvragen bij de aangesloten hoveniers van Inkoopgilde. Ook kunnen consumenten direct contact met een aangesloten hovenier opnemen.

Inkoopgilde zorgt dat via campagnes op internet en via de aangesloten leveranciers zoveel mogelijk consumenten zich aanmelden bij Hoveniersgilde. Op deze wijze wil Inkoopgilde een extra marketing kanaal voor u zijn waardoor u als hovenier meer opdrachten krijgt.

Met de personeeldienst van Inkoopgilde helpen wij u met het vinden van vakbekwame medewerkers. Daarnaast zorgen wij in uw rustige periodes dat uw personeel eventueel ergens anders aan de slag kan.
De personeelsdienst van inkoopgilde bestaat uit drie activiteiten:

  1. Hoveniers kunnen onderling personeel uitwisselen
  2. Zzp’ers krijgen de mogelijkheid zich voor werkzaamheden aan te bieden
  3. Een wisselende selectie vakmansen uit de bestanden van onze voorkeurs uitzendorganisaties

Wilt u meer weten over Inkoopgilde neem dan vrijblijvend contact met ons op:
Tel: 0528-344729
Email: info@inkoopgilde.nl
Of kijk op: www.inkoopgilde.nl en www.hoveniersgilde.com