Nieuwe medewerkers Innogreen

Innogreen breidt verder uit! Innogreen uit Werkendam heeft 2 nieuwe medewerkers. Door de toenemende vraag naar onze producten en diensten werd het tijd om op zoek te gaan naar geschikte uitbreiding van medewerkers.

We zijn verheugd dat per 1 maart dhr. Ing. Elwin Kok is gestart als technisch adviseur voor gemeenten en hoveniers. Zijn werkervaring als hovenier en later als beheerder van een historische tuin geven hem inzicht in veel praktische vraagstukken. “Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd geweest in de buitenruimte en natuur. Ik zet mij dan ook graag in voor een verantwoord beheer van die buitenruimte” 

Daarnaast is begin april  Adriaan Visser als technisch medewerker techniek en groen ons komen versterken. Zijn veelzijdigheid en brede kennis maken hem tot een serieuze gesprekspartner voor water en tuin vraagstukken. Voorheen heeft Adriaan 13 jaar bij Vos in Sprang Capelle gewerkt. “na een prettige periode bij Vos was het tijd voor een nieuwe uitdaging in het groen, met oog voor de duurzame leefomgeving en watervraagstukken”  

Innogreen breidt verder uit

U kunt Elwin bereiken op 06-51345873 of via kok@innogreen.nl.

Adriaan is bereikbaar via 06-12069883 of via visser@innogreen.nl

Bron: Innogreen

Logo Innogreen