Na het succes van afgelopen jaren organiseert Branchevereniging VHG ook in 2016 weer een Landelijke Open Dag. Deze vindt plaats op zaterdag 24 september. Doet u dit jaar ook mee? Als VHG-lid kunt u zich alvast inschrijven als deelnemer. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle activiteiten rond de open dag. VHG ondersteunt u graag met promotiemateriaal en een draaiboek voor een succesvolle open dag. Deze komen binnenkort beschikbaar voor de deelnemers.

Succesvol
De Landelijke Open Dag Hoveniers is hét middel om het publiek de wereld van de hovenier te tonen. De vorige edities waren boven verwachting succesvol. Het bleek een unieke gelegenheid om het contact met bestaande relaties te verdiepen, de regionale bekendheid te vergroten, nieuwe contacten op te doen en zelfs opdrachten binnen te halen. Ook is het een uitstekend instrument voor promotie onder jongeren die voor hun beroepskeuze staan en versterking van het imago van ‘de hovenier als professional’.

Organisatie
Als deelnemend bedrijf bepaalt u zelf hoe u de open dag op uw locatie invult. Het draaiboek dat VHG voor deze dag heeft ontwikkeld, helpt u daarbij. U vindt hierin praktische tips voor het organiseren van een geslaagde open dag. Van logistiek en planning tot en met catering en promotie.

Aanmelden
Als u zich inschrijft als deelnemer, dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de activiteiten in aanloop naar 24 september. Hoe meer bedrijven deelnemen, hoe groter het succes van de Landelijke Open Dag Hoveniers!