Vireõ organiseert op 10, 11 en 12 december 2014 weer de Green Fair. Op deze beurs presenteren topkwekers hun assortiment groene planten voor het aankomende seizoen aan de professionele vakhandel.

Vireõ presenteert op deze beurs onder andere haar nieuwe marketingconcept ‘Green is…’. Pieter Middelkoop, eventmanager bij Vireõ, geeft aan: “Met dit concept vertellen wij de consument welke positieve effecten groene planten hebben. We zetten hiervoor niet alleen een etikettenlijn in, maar ook een website en social media. Op de beurs krijgt iedereen meer informatie over Green is…”

Zeer breed assortiment
Middelkoop geeft aan dat bezoekers op een zeer breed assortiment groene planten kunnen rekenen. “Voor deze beurs met enkel groene planten melden zich steeds meer kwekers aan. Het aanbod is nu groter dan ooit, heel inspirerend.”

Vrijblijvend rondkijken
Geïnteresseerden kunnen onder het genot van een hapje en een drankje vrijblijvend rondkijken of er een interessante aanbieding voor hen bij zit. Het is mogelijk direct een bestelling te doen.

Datum:         10, 11 en 12 december 2014
Tijd:               08.00 uur – 17.00 uur
Locatie:         Vireõ plant sales | Hoofdweg 13 | 1424 PC De Kwakel

Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Pieter Middelkoop van Vireõ (06-12995575) of kijken op greenfair.vireo.nl.