Dit jaar voert Magical Four Seasons een flinke promotiecampagne richting de consument in Nederland en Vlaanderen voor haar collectie tuinhortensia’s. De activiteiten zijn een mix van free publicity, tv-items in Robs Grote Tuinverbouwing, media-acties en nieuwe POS-materialen. Centraal staan  onder meer de nieuwe hortensia ‘Ruby Tuesday’ en de unieke eigenschap van Magical tuinhortensia’s om tijdens de bloeiperiode tot wel 3 keer van bloemkleur te veranderen. De verkoop van tuinhortensia’s van Magical worden ook in Duitsland, Scandinavië, Frankrijk en Spanje ondersteund met een promotiecampagne.

Magical tuinhortensia's

Magical tuinhortensia’s

Nieuw: Magical Ruby Tuesday

Behalve wisselende bloemkleuren hebben de tuinhortensia’s van Magical stevige stelen en krachtige bloemen die regenbestendig zijn en tot ver in het najaar mooi blijven, ook in de felle zon! De nieuwste uitbreiding van de Magical-collectie is de Ruby Tuesday, een rode tuinhortensia. Bij de introductie op Plantarium 2015 won de hortensia de titel ‘Beste nieuwe tuinplant’. In de promotiecampagne is Ruby Tuesday in 2016 de vaandeldrager voor de complete collectie tuinhortensia’s van Magical.

Magical tuinhortensia's

Magical tuinhortensia’s

 

Nederland en Vlaanderen

Bloggers, journalisten en redacties van consumentenmedia in Nederland en Vlaanderen zijn via een uitgekiende PR-campagne benaderd. Doel is om tijdens de verkoopperiode door zoveel mogelijk media-aandacht de consument te inspireren en informeren over de Magical-hortensia’s. De komende weken wordt onder meer aandacht verwacht in belangrijke tuinbladen en vrouwenbladen als Libelle en Margriet. De tuinplanten zijn bovendien wekelijks te zien in Robs Grote Tuinverbouwing (SBS6) van 7 mei tot en met 11 juni. Net als vorig jaar rijdt een promotieteam met een zogenoemde Magical Express rond om hortensiafans te verrassen.

Magical tuinhortensia's

Magical tuinhortensia’s

Voor meer informatie, POS-materialen en gratis foto’s kan contact op worden genomen met Linda Schenkeveld via info@magicalfourseasons.com.