Zaterdag 5 september organiseert Intratuin opnieuw een grootschalige actie om zoveel mogelijk taxussnoeisel in te zamelen ten behoeve van de productie van kanker remmende medicijnen. Intratuin doet dit in samenwerking met Stichting Taxus Taxi en het Kankeronderzoekfonds Limburg.

Foto parkeerterrein actie IntratuinDe eerder georganiseerde actie (zaterdag 4 juli) heeft een mooie bijdrage opgeleverd. Bij de deelnemende Intratuinen in Geleen, Maastricht, Venray en Weert kon men de hele dag terecht om taxussnoeisel in te leveren. Enthousiaste vrijwilligers stonden de mensen hier te woord om uit te leggen hoe belangrijk deze inzameling is. Vooraf kon men een Taxus Taxi Tas ophalen bij een van de locaties om het snoeisel in te bewaren. Wanneer het taxussnoeisel ingeleverd wordt, dan ontvangt elke donateur een waardebon die recht geeft op een korting bij de Intratuin.

Het taxussnoeisel wordt ingezameld door Stichting Taxus Taxi. Een stichting die zich van 15 mei t/m 15 oktober inzet om zoveel mogelijk taxussnoeisel te verzamelen in verschillende regio’s in Limburg, Brabant en Gelderland.

Taxus inzameling Intratuin VenrayHelpt u mee in de ‘strijd tegen kanker’? Lever dan uw taxussnoeisel in bij een van de deelnemende Intratuinen. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan het Kankeronderzoekfonds Limburg.

Voor meer informatie over de actie voorwaarden kunt u terecht op:
http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-maastricht/nieuws-activiteiten/doneer-je-taxusafval/