Iedereen voelt zich graag fijn in de ruimten waar hij komt: op kantoor, in de trein, thuis, op straat. Of er zo’n prettig gevoel ontstaat, hangt af van sfeer. Sfeer is echter moeilijk te vangen. Vraag honderd mensen wat het is en je krijgt honderd verschillende antwoorden. Toch kunnen ontwerpers van binnen- en buitenruimten leren sferen te ‘ontwerpen’. Als ze weten uit welke tien elementen sfeer bestaat en hoe deze elkaar beïnvloeden, kunnen ze een omgeving creëren die zo prettig aanvoelt dat geen mens er (eigenlijk) nog weg wil. 

Tijdens het Sfeercongres neemt landschapsontwerper Angelique Nossent en een gevarieerd gezelschap van sfeerexperts u mee op een levendige tocht langs de tien elementen van sfeer. Kennis delen en opdoen, inspiratie in- en uitademen, vakspecialisten en andere interessante mensen ontmoeten: dit staat tijdens het congres centraal

Het Sfeercongres is voor iedereen die de wereld een stukje aangenamer wil maken voor zichzelf en voor anderen. Ontdek wat er over sfeer bekend is, maar nog nauwelijks wijd is verspreid.

Kijk voor het programma en de sprekers hier: http://www.sfeercongres2012.nl/?q=node/35

Aanmelden? Doe het snel en u krijgt koffie, thee, lunch, na-afloop-borrel én het congres voor € 162,-. Doe het na 1 oktober en u betaalt iets meer: € 195,- Het Sfeercongres vindt plaats in Rotterdam, in het gebouw van het Nederlands Architectuur Instituut (NAi).