Adres: Goudenstein 41
Plaats: BARNEVELD
Postcode: 3772 LA
Land: Nederland

Tel.: (0)342 470800
Fax: (0)342 470650
Website: ITG Software


 

Ontwerpen & Tekenen

Hét unieke tekenpakket voor creatieve ontwerpers die niet beperkt willen worden in hun mogelijkheden. Nu nog meer mogelijkheden met de nieuwe versie!

• Vectortekenen (CAD) én Pixeltekenen ( zoals Photoshop) in één pakket!

• Het inlezen van DXF (CAD) en AUTOCAD bestanden maar ook Photoshop, Illustrator, PDF, RAW afbeeldingen, JPG, TIFF, BMP, e.d.

• Maten aanbrengen, oppervlakte en omtrek berekenen, volledige tekstverwerker én volledige fotobewerking.

• Lagen, sublagen, kleuren, verloopkleuren, arceringen, structuren, patronen e.d. en alles is aan te passen of zelf nieuw te ontwerpen.

• Lijnen, parallellelijnen, stippellijnen, neonlijnen, vormlijnen, pijlen en veel speciale gereedschappen om zelf professionele symbolen te maken.

• Vector- én Paintobjecten kunnen afzonderlijk een transparantie toegekend krijgen en zelfs transparante verlopen EN DAT ALLEMAAL OP DEZELFDE LAAG!!
DIT KAN GEEN CAD-PAKKET ZO EENVOUDIG!

• Met speciale filters kunnen, zoals in Photoshop, effecten toegekend worden aan pixelobjecten MAAR OOK AAN VECTOROBJECTEN !!

• Gemakkelijk aan te leren!

Wij kunnen u compleet adviseren met betrekking tot de benodigde software en hardware zoals computer, printer, papiersoorten e.d. voor het opzetten van uw eigen tuinstudio.

Natuurlijk is de Groenbank van CombiPlus Pro met de vele plantenlijsten en plantcombinaties de onmisbare aanvulling op het tekenen en ontwerpen!

Presenteer uw vakmanschap professioneel, zoals van u verwacht wordt!

 


Nieuw !! CombiPlus Pro

ITG software introduceert de nieuwe CombiPlus Pro
Jarenlange ervaring in de groene sector en het verwerken van informatie van gebruikers in de praktijk heeft geleid tot een uniek softwarepakket waarin ervaringen en behoeften zijn gecombineerd met de nieuwste technologieën van deze tijd.

CombiPlus Pro is ontwikkeld in een ultramoderne relationele databaseomgeving die tot de grootsten ter wereld behoort!
Dit resulteert in een betrouwbaar multi-platform softwarepakket dat zowel op Apple Macintosh als Microsoft Windows systemen ingezet kan worden, zowel stand alone als in een netwerkomgeving óf zelfs beide platformen gecombineerd !

Vanwege de jarenlange ervaring én kennis is de software zeer precies toegespitst op de behoeften van het bedrijf van vandaag.

In alle modules kunt u ontdekken hoe relatief gemakkelijk de bedrijfsvoering kan zijn en resulteert in duidelijke werkmethodes en overzichten van relaties, offertes, projecten, planningen e.d..

Daarnaast is er maximale flexibele functionaliteit ingebouwd zodat tekstaanpassingen, prijswijzigingen en het instellen van basisfuncties in CombiPlus Pro snel, eenvoudig en doeltreffend plaatsvinden.

Een belangrijk pluspunt van CombiPlus Pro is dat het gemakkelijk aan te leren is zodat u snel productief bent en geen onnodige tijd hoeft te investeren in lange trainingen.

ITG software heeft vakgerichte functionaliteit op een unieke manier gerealiseerd in CombiPlus Pro!


CombiPlus voor de beginnende ondernemer

CombiPlus is een volledig compleet basissysteem om uw bedrijf te organiseren en te beheren. Het bevat o.m. Offerte, Project, Artikelbestand, Correspondentie, Relatiebeheer, Facturering compleet met BTW aangifte en Debiteurbeheer. Zeer gemakkelijk te bedienen en multiplatform.

Is uw bedrijf nog in een beginfase of u hebt het zeer uitgebreide CombiPlus Pro systeem op dit moment nog niet nodig dan is dit dé oplossing voor u. Voor een lage instapprijs en zeer lage jaarkosten hebt u een ongeëvenaard gebruikersvriendelijk en overzichtelijk systeem waarmee u uw bedrijf jarenlang, op een zeer prettige manier, kunt beheren.

Natuurlijk ook als u geen computerspecialist bent is dit eenvoudig aan te leren!

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of een demo op locatie.