De stand van J.G. Cammeraat vof uit Boskoop is door de KVBC jury uitgeroepen tot de beste groene stand van Plantarium 2015. De Retail Experience Shop van TPK Media & Events uit Nieuwstadt kreeg deze titel in de categorie Toeleveranciers

De jury was vol lof over de stand van J.G. Cammeraat vof: De stand heeft een geweldige uitstraling met een heldere, blik vangende presentatie. Er is eenheid in etikettering en de gehele uitstraling. De in verschillende maten getoonde producten zijn van topkwaliteit en er is een mooie kleurbalans in de presentatie van de grassen. De stand is zeer verzorgd, kortom: helemaal af en terecht de winnaar van “beste stand Plantarium 2015”, aldus de jury.

Beste stand Toeleveranciers

De Retail Experience Shop, de stand van TPK Media & Events, is de beste stand bij de Toeleveranciers. De stand biedt een inspirerende kleurbeleving. De totale combinatie van producten brengt de klant op ideeën! Tweede is geworden: Rovero uit Raamsdonksveer. In de stand wordt op een eenvoudige wijze getoond wat het aanbod is met daarbij een duidelijke uitleg. De stand van Aeroplas Europe BV uit Zevenaar is op de derde plaats geëindigd. In deze stand worden de producten op een gezellige en huiselijke manier getoond.

Groene deelnemers

De tweede prijs bij de Groene deelnemers was voor Boomkwekerij Koningstuin uit Helenaveen. De kweekprestatie die getoond wordt, is van zeer hoge kwaliteit, lange teeltduur en mooie Pinussen. Dit alles weergegeven in een rustige presentatie. De derde plaats was voor Kolster BV uit Boskoop. In deze stand worden hele mooie producten getoond. Er wordt op mooie wijze de sfeer van het buitenleven weergegeven.

Jurering

De jurering was in handen van de KVBC. Alle groene stands zijn op dezelfde criteria beoordeeld, namelijk productkwaliteit, presentatie en sortiment. Hierbij wordt het criterium kwaliteit het zwaarst gewogen. Door deze werkwijze worden de stands op een eerlijke en objectieve wijze beoordeeld en komen ook de kleinere standhouders in aanmerking voor een hoge beoordeling. Een speciale jurycommissie beoordeelde de stands van de toeleveranciers op de criteria: totale presentatie; welke boodschap straalt de stand uit; is er een eyecatcher die de aandacht trekt; is er een verbinding met het thema van Plantarium 2015?

De 33e editie van Plantarium werd gehouden van 26 t/m 29 augustus 2015 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.