DuPont™ Plantex® Platinium is bewezen effectief bij de bestrijding van invasief onkruid

DuPont™ Plantex® Platinium is uiterst krachtig en is bestand tegen het meest agressieve onkruid, ook als het doek niet wordt afgedekt. Of het nu gaat om Japanse duizendknoop, kweekgras, riet, Spaans riet, reuzenberenklauw, Canadese fijnstraal, paardenstaart of reuzenbalsemien, Plantex® Platinium belemmert effectief de groei van alle soorten. In enkele gevallen kan het voorkomen, dat invasief onkruid, ondanks het voorbehandelen van de grond, door het doek groeit. 100% bescherming tegen onkruid kan met een onkruiddoek niet gewaarborgd worden.

DuPont™ Plantex® Platinium biedt een unieke oplossing voor onmiddellijk resultaat 
Anders dan bij het gebruik van periodieke chemische oplossingen of bij het maaien van een locatie, is na het aanbrengen van Plantex® Platinium op een aangetast terrein gedurende meerdere jaren geen onderhoud nodig. De locatie blijft netjes en schoon en toont zichtbaar resultaat van de installatie van Plantex® Platinium. 

DuPont™ Plantex® Platinium komt tegemoet aan de vereisten van EU-regelgeving
Plantex® Platinium is een voordelige, ecologische en esthetische oplossing voor de bescherming van kwetsbare gebieden, zoals drinkwaterzones. 

DuPont™ Plantex® Platinium respecteert het natuurlijke evenwicht van de bodem 
Plantex® Platinium vormt een effectieve barrière tegen invasieve plantensoorten, maar is lucht- en waterdoorlaatbaar. Met zijn donkergroene kleur integreert Plantex® Platinium moeiteloos in groengebieden en het kan dan ook zowel bedekt als onbedekt worden gebruikt. Onbedekt blijft het vliesdoek acht jaar effectief (zie de garantievoorwaarden). 

DuPont™ Plantex® Platinium is snel en eenvoudig te installeren 
Plantex® Platinium is verkrijgbaar met breedtes van 1 m, 2 m en zelfs 5 m. 

DuPont™ Plantex® Platinium is een volledige oplossing 
Deskundigen weten hoe moeilijk het is Japanse duizendknoop uit te roeien. Daarom heeft DuPont zijn expertise en beste producten aangewend om een volledige oplossing te ontwikkelen tegen de overlast van invasieve planten: Plantex® Platinium voor bovengrondse beheersing van de plant, RootBarrier® Wortelweringsscherm voor het insluiten van de wortel en de wortelstok, een gedetailleerde installatiehandleiding en een systeem voor een perfecte aansluiting van aangrenzende delen om ze ondoordringbaar te maken voor wortels. Bij gebruik van al deze producten en richtlijnen samen kunnen invasieve planten effectief worden bestreden.

 Bron: RootBarrier
Logo Root Barrier