Datum: 10, 11 en 12 januari
Aanvang: 10.30 uur koffie
Start workshops: 11.00 uur
Aansluitend lunch waarna de beurs bezocht kan worden. 

Combineer de beursdag met kennis.

Voorafgaand aan de beursdagen in Hardenberg deelt TuinKeur graag kennis met jullie. We verwelkomen jullie graag met koffie en sluiten af met een lunch. Vervolgens kan je genieten van de beurs. Waar gaan we op in?  

Duurzame onkruidbestrijding: geen probleem maar juist een kans!

Er komen bij TuinKeur nog altijd veel vragen binnen over de (on)mogelijkheden van onkruidbestrijding. Op verzoek van TuinKeur zal Wave Weed Control u meenemen in de wereld van onkruidbestrijding. De wetgeving op het gebied van onkruidbestrijding lijkt continu aan verandering onderhevig. Want wat mag er nu wel en wat mag er niet? Ook van u als hovenier wordt verwacht dat u onkruid op een duurzame wijze bestrijdt. In deze workshop wordt ingegaan op de meest recente wetgeving. Ook krijgt de bezoeker een goed beeld van de verschillende duurzame bestrijdingsmethodes met de voor- en nadelen en welke middelen er verboden zijn of nog toegepast mogen worden. Dit zal de deelnemer helpen in het nemen van de juiste beslissingen voor de toekomst. De juiste beslissingen geeft volop kansen voor de toekomst!

Logo wave weed control

Waarom hoveniers in onze branche te weinig verdienen

In de vele gesprekken met ondernemers uit de branche die Jelle Westra van TuinKeur al jaren voert is er één onderwerp dat telkens weer aan de orde komt: wat moet het uurtarief zijn en wat is eigenlijk de gemiddelde omzet van een hovenier? Voor een antwoord op deze vragen zijn 125 jaarcijfers van hoveniersbedrijven geanalyseerd. U krijgt inzicht in wat kan en wat moet. Maar nog belangrijker: hoe tot resultaat te komen! Jelle laat zien dat cijfers alles behalve saai zijn en neemt u op zijn eigen(wijze) mee op weg naar rendement.

TuinKeur Academy - leren en inspireren in de hoveniersbranche

GRATIS deelname

Aanmelden kan per mail naar:  workshop@tuinkeur.nl of telefonisch via  0528-331678.