Uitnodiging om de nieuwe Mega Prof van Eliet op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg te komen bekijken. 

ONWEERSTAANBAAR

Met zijn nieuwste Mega Prof introduceert ELIET een absolute allesversnipperaar in de markt, die heel wat tuinaannemers en gemeenten zal bekoren. 
Het unieke ELIET versnipperprincipe in combinatie met een krachtige 33 pk turbodiesel motor staan garant voor een verbluffend rendement met een capaciteit tot dik 15 cm. 

GROTE INVOERTRECHTER

Wat opvalt bij de invoertrechter is de brede bodem die niet versmalt naar de invoerwals toe. Door de open bovenkant van de trechter ontstaat een vrije oplegtafel van 1 m lang. De invoerdrempel ligt op heuphoogte. De licht oplopende trechterbodem verhoogt de ergonomie van de invoerhandeling en verkleint het kick-back effect.

OVERKLAPBARE BLAASPIJP

kunnen neerleggen torent de uitblaaspijp hoog boven de machine uit. Echter tijdens het transport vormt de blaaspijp een belangrijke luchtweerstand die nodeloos het brandstofverbruik van het voertuig opjaagt. Daarom zorgden ELIET ingenieurs ervoor dat de blaaspijp op eenvoudige wijze kan worden neergeklapt en vastgeklemd. Zo ontstaat een gestroomlijnde machine die met een hoogte van 1,85 m perfect binnen het kielzog van het voertuig blijft.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Onder het motto “FAST PITSTOP” werd de machine zo ontworpen dat men in een recordtijd de machine kan ontmantelen om bij de cruciale onderhoudspunten te komen. Hiervoor is veelal geen gereedschap nodig. Dit laat toe om na elke werkdag snel een check-up of routineonderhoud door te voeren. Het is tevens drempel verlagend voor het ietwat ingrijpender onderhoud. Zo blijft de machine steeds in optimale conditie om elke werkdag weer topprestaties te leveren.

<750 KILOGRAM

Niet tegenstaand zijn indrukwekkende versnippercapaciteit blijft de Mega Prof een lichtgewicht. ELIET ingenieurs slaagden erin het gewicht beneden de 750 kg te houden. Hiermee volstaat een eenvoudig B-rijbewijs om de versnipperaar te transporteren in het openbaar verkeer. Dankzij dit lage eigengewicht kan de Mega Prof door zowat elk voertuig worden getrokken. Bovendien laat de uitstekende gewichtsverdeling toe om de machine ook nog vrij gemakkelijk met de hand te verplaatsen.

Stierman De Leeuw

Hal 6 Stand 6.33

Groene Sector Vakbeurs – Hardenberg

Kom de nieuwe ELIET Mega Prof bekijken