Na het succes van afgelopen jaren organiseert Branchevereniging VHG ook in 2016 weer een Landelijke Open Dag Hoveniers. Deze vindt plaats op 24 september.

Meer informatie voor deelnemende bedrijven

Meer informatie voor bezoekers

Doe mee met de Landelijke Open Dag Hoveniers 

Na het succes van afgelopen jaren organiseert Branchevereniging VHG ook in 2016 weer een Landelijke Open Dag. Deze vindt plaats op 24 september. Doet u dit jaar ook mee? Als VHG-lid kunt u zich hieronder alvast inschrijven als deelnemer. U wordt dan op de hoogte gehouden van alle activiteiten rond de open dag. Branchevereniging VHG ondersteunt u graag met promotiemateriaal en een draaiboek voor een succesvolle open dag.

Succesvolle Landelijke Open Dag Hoveniers

De Landelijke Open Dag Hoveniers is hét middel om het publiek de wereld van de hovenier te tonen. De vorige edities waren boven verwachting succesvol. Het bleek een unieke gelegenheid om het contact met bestaande relaties te verdiepen, de regionale bekendheid te vergroten, nieuwe contacten op te doen en zelfs opdrachten binnen te halen. Ook is het een uitstekend instrument voor promotie onder jongeren die voor hun beroepskeuze staan en versterking van het imago van ‘de hovenier als professional’.

Organisatie

Als deelnemend bedrijf bepaalt u zelf hoe u de open dag op uw locatie invult. Het draaiboek dat VHG voor deze dag heeft ontwikkeld, helpt u daarbij. U vindt hierin praktische tips voor het organiseren van een geslaagde open dag. Van logistiek en planning tot en met catering en promotie. Om u te ondersteunen bij de organisatie van de Landelijke Open Dag Hoveniers en de open dag een herkenbare uniforme uitstaling te geven heeft VHG voor u als deelnemer een toolkit ontwikkeld. Deze vindt u door onder aan deze pagina in te loggen.

Promotiecampagne Landelijke Open Dag Hoveniers

De promotiecampagne die Branchevereniging VHG rond dit evenement voert, heeft vorig jaar de nodige aandacht opgeleverd. Daarom wordt ook dit jaar flink uitgepakt met acties om de consument te attenderen op de open dag:

  • In aanloop naar de open dag zal het tv-programma Koffietijd aandacht besteden aan de Landelijke Open Dag Hoveniers.
  • In de week voorafgaand wordt ook landelijk geadverteerd in het Algemeen Dagblad en de Volkskrant.
  • Consumenten kunnen deelnemen aan een leuke quiz over tuinen, tuinieren en de open dag op onze facebookpagina https://www.facebook.com/langlevendetuin/ De campagne wordt ondersteund door diverse digitale advertenties.
  • Vanaf de tweede week van september is een radiospot te horen over de open dag  op de regionale publieke en regionale commerciële zenders zoals Arrow Classic Rock en Radio Rijnmond.

Aanmelden

Als u zich al ingeschreven heeft als deelnemer, dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de activiteiten in aanloop naar 24 september. Heeft u zich nog niet aangemeld? Vul dan het formulier in. Hoe meer bedrijven deelnemen, hoe groter het succes van de Landelijke Open Dag Hoveniers!

Bron: VHG

VHG