De succesvolle eerste editie van de Lente TUIN en Woon Beurs van dit jaar in Zwolle krijgt een vervolg in 2014. Wederom wordt daarmee het voorjaar ingeluid in de IJsselhallen, van 7 tot en met 9 maart. De nieuwste lentetrends voor de tuin en in huis worden gepresenteerd door tientallen exposanten, met een gevarieerd activiteitenprogramma eromheen.

Meer dan tachtig bedrijven namen eerder dit jaar deel aan de eerste Zwolse Lente TUIN en Woon Beurs en duizenden bezoekers kwamen het lentegevoel opsnuiven in de IJsselhallen, om zich te laten inspireren met nieuwe idee├źn voor huis en tuin.

Van hoveniers tot tuinarchitecten, van bloembollen tot tuingereedschap en van fonteinen en speeltoestellen tot barbecues en tuinverlichting. En voor in huis: meubilair, antiek en brocante, woonstyling, keukens, kunst en veel, veel meer. Bezoekers kunnen ter plaatse ontwerpen laten maken. Verder zijn er allerlei workshops, lezingen en demonstraties te volgen en bij te wonen.

De Lente TUIN en Woon Beurs Zwolle 2014 is vrijdag 7 maart te bezoeken van 11 tot 21 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 17 uur. De standaard entreeprijs voor bezoekers van 13 jaar en ouder is 7,50 euro (7,00 euro via de website), en er zijn voordelige lentearrangementen voor twee personen. De prijs daarvan is 20,00 euro, inclusief entree voor beiden, gratis parkeren, koffie met iets lekkers en een zakje tuinzaadjes.

Bedrijven die interesse hebben in een stand- of marktplaats kunnen ruimte huren voor 25 euro per vierkante meter vloeroppervlak of een marktplaats reserveren met zes vierkante meter ruimte inclusief kraam. Meer informatie is verkrijgbaar bij de organisatie van de Lente TUIN en Woon Beurs: 088-8833450, info@lentetuinenwoonbeurs.nl en via de website www.lentetuinenwoonbeurs.nl. Ook op Facebook en Twitter.