Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie

BIOnyx

Weissenbruchstraat 13
6717VW, Ede

Over ons

Over BIOnyx

BIOnyx maakt hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, en blijft het milieu beschermd!

Dagelijks gebruiken we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Nieuwsgierig? Kijk snel  naar het hele Tuinassortiment op:  http://bionyx.webshopapp.com/buiten/

Wat maakt BIOnyx zo uniek?

  • Duurzame leefomgeving
  • NATUURLIJKE ingrediënten
  • Eerlijke prijs en eerlijk product
  • Veilig en zuinig
  • Kennis en advies
  • Groene productie

Voor meer informatie of suggesties,kijk op: www.bionyx.nl of e-mail naar info@bionyx.nl.

Direct bestellen is ook mogelijk via: http://bionyx.webshopapp.com/

De missie

Dagelijks gebruiken we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Van vloeibaar wasmiddel tot allesreiniger, vloerreiniger tot vaatwastabletten: ​BIOnyx heeft voor al deze middelen een natuurlijk alternatief. Zelfs voor een doorgaans sterk chemisch product, zoals gootsteenontstopper of sanitairreiniger, heeft BIOnyx een hoogwaardig alternatief. Ben je ook veel buiten aan de slag? Met de kunstgrasreiniger, buiten-aanslagreiniger of natuursteenreiniger van BIOnyx wordt alles in een handomdraai schoon! Bovendien zijn onze producten sterk geconcentreerd en daardoor zuinig in gebruik.

Onze reinigings- en schoonmaakmiddelen bestaan uit 100% natuurlijke grondstoffen. Deze natuurlijke vuiloplossers maken de badkamer, afwas of je kleding weer schoon en fris. De biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx bevatten geen parabenen, conserverings- of verdikkingsmiddelen en ruiken bovendien heerlijk fris. Door de natuurlijke werking, is BIOnyx ook geschikt voor de gevoelige huid. Het afvalwater spoel je na het schoonmaken met een gerust hart door de gootsteen, want BIOnyx is vrij van fosfaten en genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Doordat de vuiloplossers volledig worden opgenomen in de natuur, brengen onze producten geen schade aan flora en fauna toe.

Een eerlijke prijs voor een eerlijk product

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goed product voor een goede prijs krijgen. Daarom bieden wij ons product voor een gelijkwaardige prijs aan. Een eerlijke prijs voor een eerlijk product. Daarnaast zorgen we ook voor een groen productieproces. Stroombesparing is de sleutel, maar wat we wel verbruiken is 100% zonne-energie. We werken met recyclebare verpakkingen en een statiegeldsysteem. Wij kunnen de flessen gemakkelijk hergebruiken en jij draagt je steentje bij aan het verminderen van afval.

Het verhaal achter BIOnyx

Onze founder Arnout werkte tijdens een project in Afrika langdurig samen met lokale ondernemers en ervoer uit eerste hand dat hoge kwaliteit, duurzaamheid en ontwikkeling uitstekend met elkaar samengaan. Terug in Nederland werkte hij bij een reinigingsbedrijf. Werken met de schoonmaakmiddelen was zonder veiligheidskleding vrijwel onmogelijk en milieuvriendelijke alternatieven bestonden niet of nauwelijks. Zo kwam Arnout op het idee om natuurvriendelijke en biologische schoonmaakmiddelen te ontwikkelen, die zelfs bij zwaardere schoonmaakklussen goed werken. BIOnyx is daarmee één van de meest vooruitstrevende biologische producenten van Nederland.