Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie

Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel BV

Tinbergenlaan 9
3401 MT, IJsselstein

Over ons

Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel B.V. – IJsselstein

Een vertrouwd adres..

Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel b.v., zoals dat vandaag de dag landelijk bekend is, komt oorspronkelijk voort uit een kleine smederij die reeds halverwege de 19de eeuw was gevestigd aan de Zandweg in De Meern. Begin jaren ’60 verhuisde de onderneming naar een locatie aan de Castellumlaan in De Meern. Op 18 februari 1997 is dit pand door brand volledig in de as gelegd. Aangezien herbouw niet meer mogelijk was, is er een nieuw pand gebouwd aan de Tinbergenlaan te IJsselstein. Dit in het oog springende gebouw werd op 25 mei 1998 in gebruik genomen met een volledig nieuwe inrichting en de meest moderne machines.

Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel BV Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel BV

Ons programma omvat een groot scala gerenommeerde merken, die het totale groenonderhoud bestrijken en die wij als dealer of importeur vertegenwoordigen. Ons deskundige en enthousiaste verkoopteam kan zowel de professionele gebruiker als de particulier een pasklaar antwoord geven op alle vragen aangaande de machines voor het groenonderhoud. Met name op het gebied van gespecialiseerde machines voor hetonderhoud van golfcourses en sportvelden hebben wij de afgelopen jaren een zeer goede naam opgebouwd.

Omdat de eisen in deze moderne tijd steeds hoger worden, zijn wij vanaf 16 december 1998 voor VCA en Inspectiesystemen met KEMA-keur gecertificeerd. Dit houdt in dat wij voldoen aan alle verplichtingen vanuit de ARBO-wetgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en welzijn.

Voor de nazorg van onze verkopen en onderhoudswerkzaamheden beschikken wij over zeer vakkundige monteurs in zowel de binnen- als de buitendienst. Uiteraard worden deze medewerkers regelmatig bijgeschoold. Bovendien beschikken wij over een compleet uitgerust, modern onderdelenmagazijn. Genoemde afdelingen worden terzijde gestaan en ondersteund door onze volledig geautomatiseerde administratie.

Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel BV  Gebr. Bonenkamp Techniek en Handel BV

Uiteraard bent u te allen tijde van harte welkom voor een vrijblijvend bezoek aan ons bedrijf, dat zeer centraal en gemakkelijk bereikbaar in het midden van het land gevestigd is. Indien u van tevoren een afspraak maakt, bent u er zeker van dat één van onze verkoopmedewerkers aanwezig is om u volledig te kunnen informeren.