Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie

West Friesland Plant

Zwaagdijk 251
1684 NH, Zwaagdijk

Over ons

Het cash & carry/ groothandelscentum van West Friesland Plant is gevestigd in Zwaagdijk. Hier vindt u een compleet assortiment laanbomen, heesters, coniferen, klimplanten, rozen, fruitbomen, vaste planten en waterplanten. Een bijzondere verzameling mediterane planten, meerstammigen, lei-, dak- en solitaire bomen van een zeer goede kwaliteit behoren ook tot het assortiment. Aanverwante artikelen zoals potgrond, meststoffen in zakken, boompalen en -band, nylondraad en bindbuis zijn ook uit voorraad leverbaar. De plantengroepen staan overzichtelijk op alfabet gerangschikt.

Doordat het terrein ‘Drive in’ is ingericht, kunt u met de auto inrijden en maakt u het laden gemakkelijk. Als hovenier, boomverzorger, groenvoorziener, tuinarchitect of tuinontwerper, bloemist, plantenverhuurder, beleidsmedewerker openbare ruimte en/of groenvoorziening bij een gemeente, of eigenaar van een recreatiebedrijf, u bent van harte welkom.

Levering uitsluitend aan groenprofessionals, géén verkoop aan particulieren.

Beplantingslijsten

Als extra service bieden wij het gereed maken van beplantingslijsten, op deze manier kunt u een bestelling op een afgesproken moment ophalen of laten bezorgen. Wij zijn breed en diep gesorteerd en kunnen een groot deel van de bestellingen uit voorraad leveren. Wij streven naar een zo kort mogelijke levertermijn. Door een breed netwerk van kwekers in binnen- en buitenland kunnen wij het gehele seizoen de beste kwaliteit garanderen.  Voor grote aantallen planten tegen een scherpe prijs kunt u bij ons terecht, wij maken voor elke aanvraag een passende offerte. De prijzen in onze catalogus gelden als indicatie en zolang de voorraad strekt.

Levering door West Friesland Plant

Een bestelling op locatie geleverd krijgen?  Wij ontzorgen u op logistiek gebied. Het bespaart u extra handelingen en onverhoopte transportschade wordt voorkomen. Grote aantallen zijn voor u en voor ons geen probleem.  Voor informatie betreffende leveringscondities kunt u zich wenden tot een van onze medewerkers. 
T: 0229-264900 
E: info@westfrieslandplant.nl

Voor meer informatie en onze openingstijden zie: www.westfrieslandplant.nl

Ons adres:
Zwaagdijk 251
1684 NH Zwaagdijk
0229 – 264 900

info@westfrieslandplant.nl