Hier kan uw logo staan.
Klik hier voor meer informatie

Zeelandplant

Ravesteinweg 3
4364 TD , Grijpskerke

Over ons

Zeelandplant is HET adres in Zuidwest Nederland voor iedereen die op zoek is naar de mooiste tuinplanten.

Al sinds 1996 zijn wij actief in het kweken en verhandelen van tuinplanten. Met ca. 1 hectare tot onze beschikking kunnen wij u voorzien van de beplanting die u zoekt. En met onze wortels in de ‘Zeeuwse klei’ weten wij als geen ander welke planten geschikt zijn voor aanplant lang de kust. Een goed advies door onze vakkundige medewerkers is hierbij vanzelfsprekend.

over-ons-zeelandplant

Het Afhaalcentrum
Kom eens kijken en overtuig u zelf van ons zeer uitgebreide assortiment aan tuinplanten zoals bomen, heesters, haagplanten, fruit, vaste planten en rozen. De planten worden wekelijks aangevuld en het assortiment wordt aangepast aan het seizoen. Ideaal als u snel wat nodig heeft of juist rustig rond wilt kijken om ideeën op te doen. Alles in uitstekende kwaliteit! Uiteraard kunnen wij een anders soort of maat voor u bestellen.

over-ons-zeelandplant-afhaalcentrum

Op Bestelling

Op zoek naar een mooie plant in een bepaalde maat? Voor ons geen probleem! Geef dan uw bestelling door. Hierbij is het van belang, dat u bij voorkeur de Latijnse benaming, het aantal en de maatomschrijving van de plant door geeft.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij al uw beplantingsvragen snel en volledig invullen. Wij leveren uitsluitend eerste kwaliteit planten en dat ook nog eens tegen concurrerende prijzen.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave of een bestelling plaatsen? Mail dan naar: info@zeelandplant.nl

op-bestelling