Leerbedrijf van het jaar – Eervolle vermelding

20131112_leerbedrijf_van_het_jaar_living_garden2

Wij zijn trots dat we u kunnen melden dat wij bij de verkiezing leerbedrijf van het jaar in de prijzen zijn gevallen.

De prijs van de vakjury ging dit jaar naar Campina Friesland Domo uit Borculo. En het vleeskalveren bedrijf Luijerink-Hendriksen uit Overdinkel won in de zaal de Publieksprijs. Alleen bleek de vakjury nog een verrassing in petto te hebben.

Voor het eerst dit jaar was de beslissing voor de juryprijs te moeilijk gebleken. De top van de bedrijven zat “te dicht bij elkaar” en zo kon er bijna geen keuze worden gemaakt. De uitkomst was dat er dit jaar voor het eerst een extra prijs werd uitgereikt en wel “de Eervolle Vermelding”. En die eer is ons ten deel gevallen!!

20131112_leerbedrijf_van_het_jaar_living_garden

Met andere woorden, wij ervaren dit niet als een tweede of als troostprijs, maar als volledige erkenning van de vakjury voor al het werk wat wij de laatste jaren hebben gestopt in het in de praktijk opleiden van de leerlingen.

Het jury rapport sprak dan ook over de grote betrokkenheid die we tonen bij zowel de opleiding, school als ook de ontwikkeling van de leerling. “Dat een relatief klein eenmansbedrijf als Living-Garden zich zo inzet, dat met passie en veel enthousiasme het getoonde vakmanschap wordt overgebracht en de wijze waarop de nieuwste innovaties in het vakgebied ook worden toegepast dat moet worden gewaardeerd ”.  En dat hebben ze gedaan!!

20131112_llerbedrijf_van_het_jaar_living_garden

Het mag duidelijk zijn dat de goede relatie met school: Lentiz MBO outdoor, aan de basis heeft gestaan voor dit succes. Voor hen is dit ook zeker een opsteker want hiermee bewijzen ook zij dat zij niet alleen openstaan voor samenwerking met het bedrijfsleven maar het ook daadwerkelijk doen!

Nogmaals, wij zijn trots op het behalen van deze Eervolle Vermelding en ook danken we de jury en Aequor niet alleen voor de mooie worden en mooie prijs maar ook voor de mooie maanden die we samen hier naar toe hebben meegemaakt. Ook de positieve aandacht voor het groene onderwijs is op deze wijze weer een goede boost gegeven! En wij vonden het fijn om op deze manier de hovenierssector te hebben mogen vertegenwoordigen.

Living-Garden
Koos Verkade

Vlaardingen