Sneller, stiller en comfortabeler:

Met de nieuwste frontmaaier R112C5/C van Husqvarna voel je je de koning te rijk! Behalve een comfortabele zit, ben je optimaal wendbaar en heb je binnen ‘no time’ een strak gazon. Er zijn twee types van de R112: één met handmatige versnellingsbak en één met een ‘automaat’ (hydrostatische versnelling). De frontmaaiers zijn voorzien van slimme functies en de modernste technologieën. Het maaien van (middel)grote gazons is nog makkelijker, sneller, stiller.. en leuker!

Slimme functies

De frontmaaiers zijn speciaal ontwikkeld voor de kleinere tuinen. Een nieuw, compact design verdeelt het gewicht optimaal en dat resulteert in een betere grip van de voorwielen. Zo loop je nauwelijks kans om vast te raken op hellingen of in drassige grond. Nieuwe functies zijn onder meer een knikbesturing en een frontmaaidek van 85 cm met mulchfunctie.  Dankzij de knikbesturing kan je de frontmaaier zeer nauwkeurig besturen en heb je grote wendbaarheid om moeilijke hoekjes te maaien. Doordat het maaidek aan de voorkant is bevestigd (in plaats van tussen de wielen) heb je goed overzicht tijdens het maaien. Een ander voordeel is dat de zitmaaier ook tijdens winterse periodes als sneeuwschuiver ingezet kan worden.

Sneller en stiller

De Husqvarna R112C behaalt een snelheid van 7 kilometer per uur. Ook met deze snelheid levert de machine optimale maaiprestaties. De zuinige motor en 4 liter benzinetank zorgen voor een aanzienlijk verbeterde actieradius. Een peilglas geeft het brandstofniveau aan. Een ingebouwde geluiddemper reduceert het motorgeluid aanzienlijk.

20143103_husqvarna_2

De nieuwe zitmaaier R112C5 (met handmatige versnellingsbak) is verkrijgbaar voor € 2.699,-. De zitmaaier R112C (met hydrostatische versnelling) voor € 3.099,-. Kijk voor meer informatie en dealeradressen op www.husqvarna.nl.