Winst begint bij focus op kwaliteit!

Matthijs Mesken, directeur van Stichting Groenkeur. Matthijs (45) is in januari 2012 als directeur bij Stichting Groenkeur in dienst getreden. In 2013 bestaat Stichting Groenkeur 10 jaar. Groenkeur is hét onafhankelijke en betrouwbare selectiecriterium voor kwaliteit, vakmanschap en garantie in de groene sector. Met het onafhankelijke kwaliteitskeurmerk kunnen Groenkeur-ondernemers zich onderscheiden op de markt. Groenkeur bevordert het vakmanschap van de groenprofessionals (hovenier, groenvoorziener, boomverzorger en dak- & gevelbegroener) op basis van vastgestelde kwaliteitsnormen. Deze zogenaamde beoordelingsrichtlijnen zijn opgesteld door een breed samengesteld College van Deskundigen. Aan de hand van een onafhankelijke toetsing wordt elk jaar beoordeeld of bedrijven het keurmerk verdienen. Om de kwaliteit van het keurmerk te kunnen blijven garanderen organiseren wij nazorg op terreinen van garantie, nakoming en geschillen. Groenkeur wordt steeds vaker in bestekken voorgeschreven en is door de Raad voor Accreditatie geaccrediteerd en wordt onder andere vermeld op Consuwijzer; een teken dat ook de Consumentenbond het keurmerk waardeert.

Matthijs werkt graag mee aan de tweede editie van GardenExperience om te benadrukken dat onderscheidend ondernemerschap noodzakelijk is om als bedrijf te kunnen overleven. Onderscheid wordt onder andere gemaakt door focus op kwaliteit en de wijze waarop dat aantoonbaar en onafhankelijk geborgd wordt.

Matthijs heeft voor zijn Groenkeur-periode 14 jaar als secretaris gewerkt bij Anthos, de brancheorganisatie voor groothandelsbedrijven en exporteurs van bloembollen en boomkwekerijproducten.


Op het ondernemerscongres GardenExperience zullen diverse sprekers te vinden zijn. Onder andere Erwen Wennemars, Annemarie van Gaal en Jelle Westra. Er zijn verschillende workshops waar u zich voor kunt aanmelden. Erben Wennemars zal de workshop “Je vak is topsport!” geven. Er is een workshop over “Marketing & Communicatie. Het is een dag om van te leren, door te laten inspireren en te laten motiveren!

Bent u benieuwd naar alle sprekers? de workshops of  informatie over GardenExperience? Gaat u dan naar onze website: GardenExperience

logo_garden_experience.fw