Op donderdag 9 juni a.s. wordt de nieuwe locatie van familiebedrijf Den Ouden Groep uit Schijndel officieel geopend door drs. Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland en voormalig CDA-leider. De openingshandeling zal plaatsvinden tijdens de open dag van Den Ouden Groep op de nieuwe locatie in Rilland.

ref-6815-klein Plattegrond - kopie

Den Ouden Groep organiseert een open dag met enkele activiteiten en demonstraties, zodat het bedrijfsleven kennis kan maken met de producten en diensten voor de infra en agrarische sector. Een duurzame samenwerking tussen groen en grijs wordt steeds belangrijker, zeker als het gaat om stedelijke gebieden. Maar ook voor de agrarische sector zijn er duurzame toepassingen, zoals het aanleggen van betonnen kavelpaden en bedrijfsverhardingen. Hiervoor wordt een betonexcursie georganiseerd.

Explosievenopsoringsbedrijf Bodac BV, dochteronderneming van Den Ouden Groep, zal op deze open dag haar nieuwe dienst “Bodac Academy” lanceren. Bodac Academy gaat basiskennis overdragen aan opdrachtgevers.

De nieuwe groenlocatie ligt naast de Kreekrak sluizen in Rilland bij Bergen op Zoom. Deze locatie wordt geopend om de agrarische sector in regio Zeeland beter te kunnen bedienen en de transportafstanden te verkleinen.

Aanmelden kan eenvoudig via de speciale link op www.denoudengroep.com (bij nieuwsberichten). Hier is ook meer informatie over de opening en open dag te vinden.