Dit jaar vindt het event Meesters in de tuin plaats op 19 oktober in het Inspyrium te Cuijk. Het event breidt zich uit met een hal van ruim 1800m2 en totaal 40 exposanten. Deze speciaal geselecteerde en hoog aangeschreven toeleveranciers zetten gedurende deze dag kennis, innovatie en inspiratie centraal. Stuk voor stuk produceren of importeren deze bedrijven onderscheidende producten die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn.

Alles is gedurende dit event gestuurd op een high- end beleving. Van de bezoeker tot de deelnemer en van de locatie tot de catering. Het Ebben Inspyrium in Cuijk is de locatie voor het event en biedt een inspirerende plek binnen een natuurlijke omgeving om in een ongedwongen sfeer elkaar te ontmoeten. Het Ebben Inspyrium is onderdeel van Boomkwekerij Ebben.

 

Naast de hal met exposanten is er ook een plenair programma met 2 nationaal bekende sprekers. Deze presentaties zullen naast een behoorlijke dosis energie en inspiratie vooral in het teken staan van de noodzaak van het continue onderscheiden in zowel ontwerp als product en het belang van productkennis.

De meesterlijke culinaire invulling wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan Martien Bos, Ambulant cuisinier van onder andere koning Willem Alexander en winnaar van de culinaire world cup in 1994 en 1998. Er worden 4 “eilanden” gerealiseerd waar men verschillend kan eten en drinken.

 

 

Meer informatie