Apeldoorn – Onkruid verwijderen zonder chemische middelen of het gebruik van drinkwater krijgt steeds meer aandacht. Er zijn veel verschillende merken onkruidborstelmachines op de markt. Merken met ieder hun eigen pakket aan mogelijkheden. Laten we een aantal nader bekijken.

AS-Motor, Limpar en Nimos

De belangrijkste merken in onkruidborstelmachines zijn AS-Motor, Limpar en Nimos. Drie merken met een ruim aanbod aan machines, waardoor voor elk oppervlakte en elk biologisch bedrijf de juiste keuze gemaakt kan worden. En alle machines komen tussen de voegen van klinkers, waardoor onkruid ook echt verwijderd wordt. Wanneer een onderneming liever kiest voor het reinigen van bestrating (i.p.v. onkruid verwijderen) is het mogelijk om te kiezen voor de terrasreiniger van Terrazza.

Verschillende modellen zijn geschikt voor middelgrote tot kleine bedrijven. Daarnaast kan gekozen worden voor machines die instelbaar zijn, waardoor dicht langs muren geborsteld kan worden, instelbaar toerental, de optie van een opvangbak, verschillende werkbreedtes en wel of niet hydraulisch aangedreven.

AS-MOTOR AS 30 en de Nimos MUG II

Speciaal onder de aandacht willen we de AS-MOTOR AS 30 en de Nimos MUG II brengen. Beide machines zijn professionele machines. De AS 30 wordt gekenmerkt door de Duitse degelijkheid. Een compacte, licht wendbare machine met 4 Takt AS Loncin motor. De machine kan tot 700 mw per uur bewerken. Zij heeft lage toeren om schade te voorkomen en een borstel met een extreem lange houdbaarheid.
De Nimos MUG II is een mechanische onkruidborstelmachine met een verstelbaar stuur en Honda GC 160-4 kW motor (5,5 pk). De werkbreedte is 57 cm en het totale gewicht is 82 kg. De machine is standaard voorzien van kabelborstels.

Onkruidborstelmachine - AS Motor AS 30

Onkruidborstelmachine – AS Motor AS 30

Onkruidborstelmachine - MUG II0023

Onkruidborstelmachine – MUG II0023

Meer informatie

In het assortiment van Stierman De Leeuw, importeur en groothandel van tuin- en parkmachines, zijn meerdere merken onkruidborstelmachines opgenomen. De machines zijn alleen verkrijgbaar via de lokale of regionale dealer en niet via Stierman De Leeuw. Advies in machinekeuze kan uiteraard ook altijd via de groothandel/importeur. Alle machines en de bijbehorende informatie is ook te bekijken op www.stiermandeleeuw.nl

Vragen?

Neem contact op met Marja Lelieveld – E: marja.lelieveld@stiermandeleeuw.nl – T: 0575 599988