Hoveniersactie Taxus Taxi groot succes!

Stichting Taxus Taxi is naast de taxusinzameling ook actief voor andere goede doelen. Zo hadden zij ook dit jaar wederom een actie georganiseerd voor de goede doelen KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij en KWF, Kankerbestrijding. De actie leverde voor KiKa een donatiebedrag op van €1.547,-. KWF werd ook goed gesponsord met een bedrag van € 1.421,-.

Dit jaar is er een totale hoeveelheid van 442.060 kilo taxusknipsels en 3.700 chemotherapieën ingezameld. Om deze grote hoeveelheid taxusknipsels in te kunnen zamelen hebben zij onder andere hulp gehad van hoveniers, kwekers, bedrijven, verenigingen en gemeenten. Zij leverden het snoeisel bij de stichting aan en hielpen daarnaast met de promotie van de inzamelactie. Alle partijen hebben hiervoor een kleine vergoeding ontvangen.

Na afloop van het inzamelseizoen heeft de stichting alle hoveniers, kwekers, bedrijven en verenigingen gevraagd of zij de vergoeding ten goede wilde laten komen aan KiKa of KWF. Hier is zeer enthousiast op gereageerd waardoor er een mooi bedrag voor beide goede doelen is ingezameld.

Ook verschillende gemeenten sloten hierbij aan, waardoor het donatiebedrag van de hoveniersactie aangevuld kon worden tot een totaalbedrag van € 4.494,30 voor KiKa en € 4.203,20 voor KWF Kankerbestrijding.

Een super resultaat mogelijk gemaakt door de taxusinzameling! De stichting bedankt iedereen die hier een steentje in heeft bijgedragen.

Bron: Taxus Taxi 

Taxus taxi