Van vrijdag 3 t/m zondag 5 oktober toveren fantasierijke lichtshows en muziek De Tuinen van Appeltern om tot mystieke tuinen in sprookjesachtige sfeer. Tijdens deze speciale avondopenstelling is het park geopend van 19.00 tot 24.00 uur.

Kijk, luister en beleef!
Op deze magische avond wordt een met fakkels verlichte route gevolgd. Onderweg is er van alles te bewonderen; prachtig verlichte tuinen, de artistieke festivaltuinen in de spotlights, kleurrijke plantenborders en verlichte bomen zoals nooit eerder vertoond. Gekleurde lichtobjecten sieren vijvers en meubilair en men wordt op onverwachte plekken verrast door special effects, magie en verhalen met licht en geluid. Gedichten bij kaarslicht worden verteld en de mooiste muziek wordt gespeeld in intieme setting.

20140923_appeltern_lights2

Inspiratie
Ontdek tijdens de wonderlijke wandeling wat verlichting met een tuin kan doen en doe inspiratie op voor de eigen tuin. Om de overige delen van het park te bekijken, mag er uitgeweken worden van de route. De entree op deze speciale avonden is € 7,50 p.p. inclusief een kopje koffie of thee, abonnementhouders en kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. De Tuinen van Appeltern is tijdens deze avondopenstelling geopend van 19.00 tot 24.00 uur. Om 20.00 uur is de route geopend en de inloop is tot 22.30 uur. Voor meer informatie over dit evenement, kijk op www.appeltern.nl.