• Datum:24 nov 2016
  • Productgroep:Congres
  • Soort:Betaald
  • Vakgebied(en):Openbare ruimte

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR 2016) is dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied van beheer en onderhoud van de openbare ruimte. Overheden en bedrijfsleven komen samen op het congres voor het uitwisselen van kennis, nieuwe ontwikkelingen en het delen van praktijkervaringen. Samen aan de slag voor een optimaal onderhoudbaar en prettig leefbare omgeving.

Van strategie en beleid tot en met uitvoering

Het NCBOR 2016 is het enige vakcongres in Nederland waarbij het 100% draait om kennis en tools rond het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. De kennis varieert van strategie en beleid tot en met kennis voor leidinggevenden in de uitvoering. Wilt u weten hoe collega-organisaties het beheer en onderhoud van de openbare ruimte aanpakken? Hoe de regierol van overheden zich ontwikkelt? En over methoden en technieken die tijd, geld en energie besparen? Kom naar het NCBOR 2016 en vergroot uw kennis.

Uw gastheer: Stadsbeheer Rotterdam

Gastheer van de vierde editie van het congres is Stadsbeheer Rotterdam. Met meer dan 3.000 professionals wordt dagelijks gewerkt aan een fijne, veilige en schone stad om in te wonen, werken en recreëren. Rotterdam is ook één van de groenste steden van Nederland. Door slim beheer en met een innovatieve aanpak, zoals assetmanagement, blijft stadsbeheer vernieuwing, diversiteit en maatwerk in buurten van Rotterdam doorzetten en tegelijkertijd oude en nieuwe iconen onderhouden en beheren. Bekijk in deze video hoe Rotterdam zich aan u als gastheer presenteert. Of beluister de boodschap van Linda Molenaar, directeur Stadsbeheer Rotterdam.

Programma: wat mag niet ontbreken?

Het organisatieteam van het congres is volop bezig met het programma. In de loop van de komende maanden vindt de invulling plaats. De inhoud van het congres bestaat uit kennis, ervaring en ontwikkelingen uit het vakgebied. Heeft u een onderwerp of thema dat zeker niet mag ontbreken op het NCBOR 2016?

Neem dan contact op met Ineke Westerbroek (CROW-projectmanager Beheer Openbare Ruimte). Stuur uw e-mail met het onderwerp en toelichting naar: Ineke.Westerbroek@crow.nl. Alvast dank voor het meedenken en uw bijdrage. Alle inzenders informeren wij over de voortgang en de eventuele programmaplek op het congres.

Locatie van het congres

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2016 vindt plaats in het WTC-gebouw in Rotterdam. Een World Trade-gebouw bezoeken is altijd een bijzondere belevenis. Het gebouw is 93 meter hoog en ligt in het hart van Rotterdam. Vergroot uw in deze moderne omgeving uw kenis en overzie het complete vakgebied.

  • Beurs World Trade Center
  • Beursplein 37
  • 3011 AA Rotterdam