Nationale Gazon Demodag in september over gazonherstel

Zo geef je gazons weer een flinke oppepper

De 7e editie van de Nationale Gazon Demodag op 21 september a.s. in het Brabantse Biezenmortel wil hoveniers en openbaar groenbeheerders de praktische kant van gazonherstel laten zien. Experts op het gebied van bodem, bemesting, gras, cultuur- en watertechniek tonen hoe je met een toegespitst stappenplan gazons, grasterreinen en -parken in een mum van tijd weer in topconditie brengt.

Op 8.000 m² demoterrein maak je letterlijk een rondje gazonherstel langs thema- en proefvakken. Er zijn diverse demonstraties van de allernieuwste tuin- en parkmachines. Je krijgt nuttige tips en adviezen aangaande de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Je leert hoe je een grasmat die te lijden heeft gehad van bijvoorbeeld koude, droogte of schade door ziekte- of onkruidbestrijding effectief aanpakt.

Kennisdag

Nationale Gazon Demodag is in zes jaar uitgegroeid tot dé praktijkdag voor de groenprofessional. Nergens anders vind je op de vierkante meter zo’n grote concentratie aan gazonkennis en –expertise. Doorlopend wordt in groepen uitleg gegeven, kun je 1-op-1 in gesprek met specialisten en ervaringen uitwisselen met vakgenoten.

nationale_gazon_demodag (2)

Gratis toegang

Nationale Gazon Demodag wordt gehouden op het buitenterrein van Kuypers Graszoden in Biezenmortel, centraal gelegen bij ’s-Hertogenbosch. De toegang is gratis na voorinschrijving op www.nationalegazondemodag.nl.

nationale_gazon_demo_dag_inschrijven