Tecnodeck Nederland komt met een nieuw pergolasysteem op de markt. Het modulaire systeem bestaat uit een aluminium binnenvoering, welke zorgt voor de stabiliteit, en een kunststof buitenvoering. Het basissysteem heeft een afmeting van 3x3x3 m1. Deze basis is eenvoudig uit te breiden en andere specifieke afmetingen zijn als maatwerk leverbaar.

Montage

Het systeem bestaat uit staanders en liggers met een uitwendige maat van 85×85 mm. De staanders worden geplaatst met voetplaat of als grondpaal. De liggers worden vervolgens aan de staanders verbonden met bouten. Door de uitgekiende prefab bewerkingen is er sprake van een snelle montage ten opzichte van een traditionele pergola. Naast de standaard montage is het ook mogelijk om de pergola aan één (of meerdere) zijde(s) aan een muur te bevestigen, door middel van speciale bevestigingsmaterialen.

Swing pergola

Uniek is het Swing systeem van Tecnodeck. Hierbij wordt, in plaats van een directe verbinding, een draaistuk tussen de paal en de ligger gemonteerd. Hierdoor wordt het mogelijk om een pergola met hoekverbindingen te ontwerpen. Een ultramoderne en esthetisch verantwoorde uitstraling wordt hiermee gegarandeerd!

Specificaties en meer informatie

Het pergolasysteem is verkrijgbaar in vier kleuren; Vulcano Black, White Shade, Tropical Brown en Sand Brown. Om de pergola ook als schaduwpaneel te laten fungeren, kunnen er diverse passende schaduwdoeken en –systemen meegeleverd worden. Meer informatie en afbeeldingen van het basissysteem en alle componenten zijn te vinden op tecnodeck.nl.

Over Tecnodeck

Tecnodeck Nederland is onderdeel van GTOP Trading. Dit handelsbedrijf importeert diverse tuinmaterialen uit het buitenland voor de Nederlandse markt. De klanten van GTOP Trading zijn tuincentra, hoveniersbedrijven en horecabedrijven. Naast het assortiment producten biedt GTOP Trading veel verkoopondersteuning. Te denken valt aan projectadvisering, marketingmaterialen, open avonden en voorbereiding- en montagebegeleiding. Meer informatie via info@gtop.nl of 06-29165843.

Logo Tecnodeck