Lagere maaihoogte, dikkere draad, minder trillingen 

STIHL presenteert een nieuwe generatie maaikoppen voor professioneel gebruik. De maaikoppen STIHL AutoCut 36-2, 46-2 en 56-2 voor bosmaaiers met een groot prestatievermogen maken een bijzonder lage maaihoogte mogelijk en kunnen, indien gewenst, met dikkere maaidraden worden gebruikt dan de vorige modellen. Tijdens het gebruik volstaat het om de ondergrond even aan te tikken met de maaikop, en de lengte van de maaidraad past zich meteen automatisch aan. Betrouwbaar als altijd: de maaidraad kan snel en eenvoudig, zonder gereedschap, worden aangevuld. Ook de nieuwe hoogtechnologische driedelige maaidraad STIHL CF3 Pro is daarvoor geschikt. 

De nieuwe generatie tweedraadse maaikoppen STIHL AutoCut 36-2, 46-2 en 56-2 werd ontwikkeld voor veeleisende professionele maai- en opschoningswerken. Met het gloednieuwe design van de maaikop en de mogelijkheid om maaidraden met een diameter van maximaal 3,3 mm te gebruiken, kunnen groenruimten – zowel droog als nat – worden gemaaid tot slechts 42 mm hoog. Bovendien zijn de maaikoppen nog beter uitgebalanceerd, voor nog minder trillingen tijdens het werken. Ook het aanvullen van de maaidraad werd vereenvoudigd en kan zonder gereedschap. De maaikopppen STIHL AutoCut 36-2, 46-2 en 56-2 voor bosmaaiers met een groot prestatievermogen zijn nu verkrijgbaar bij de vakhandel.

stihl-autocut-56-2-produkt

Een sterke aanvulling: Hightech maaidraad CF3 Pro

De eveneens nieuwe driedelige hoogtechnologische maaidraad STIHL CF3 Pro is de perfecte aanvulling voor de AutoCut-maaikoppen. Hij bestaat uit drie lagen hoogwaardige polyamide combinaties, waarvan er één versterkt is met koolstofvezelpartikels. Dat maakt de hoogtechnologische draad zeer slijtvast en tegelijk bijzonder elastisch. Het nieuwe draadprofiel zorgt voor een optimale krachtoverbrenging en een uitmuntend maaivermogen en reduceert bovendien de gebruikelijke fluittonen tijdens het gebruik.

De CF3 Pro is niet alleen compatibel met de AutoCut-maaikoppen, maar met nog veel andere maaikoppen van STIHL.

Meer informatie en technische gegevens kunt u hier vinden.